Zadovoljna.si
Kurt Russell in Goldie Hawn

Trači

To je razlog, da se po 40 letih zveze noče poročiti

Zadovoljna.si
20. 12. 2023 05.00
0

Goldie Hawn in Kurt Russell sta si delila zelo romantičen poljub v javnosti med dopustovanjem v Aspnu. Poljubljala sta se v mestu blizu smučišča in zdi se, da ju kljub temu, da sta skupaj že 40 let, čakajo še zelo romantični božični prazniki!

Kurt Russell in Goldie Hawn: ujeli so ju med poljubljanjem v Aspnu.
Kurt Russell in Goldie Hawn: ujeli so ju med poljubljanjem v Aspnu. FOTO: Profimedia

Goldie Hawn in Kurt Russell sta pripravljena na bel božič! Dolgoletni par so nedavno opazili med poljubljanjem v najbogatejšem mestu v ZDA. Potovanje v omenjeno smučarsko letovišče je za 78-letno Goldie in 72-letnega Kurta, ki sta skupaj že od leta 1983, desetletja dolga tradicija.

Oba sta nosila ujemajoče se zemeljske odtenke, Goldie je bila namreč oblečena v temnozelene hlače in bel plašč, Kurt Russell pa je nosil rjavo jakno in modre kavbojke, manjkala pa ni niti velika nakupovalna vreča. 

Igralca sta Aspen obiskala tudi lansko leto, ko so ju prav tako opazili na priljubljeni turistični točki, ko sta v zadnjem trenutku opravila nekaj božičnih nakupov. Podobno velja tudi za leto prej, ko sta opravila nekaj počitniških opravkov z ujemajočimi se klobuki v slogu divjega zahoda.

Oliver Hudson spregovoril o družinskem domu v Aspnu

Oliver Hudson je lansko leto v oddaji 'V živo s Kelly in Ryanom' (zdaj znano kot 'V živo s Kelly in Markom') spregovoril o njihovem družinskem domu v Aspnu. 

Poročila se je 9-krat, zapustila je najbogatejše moške na svetu
Preberi še
Poročila se je 9-krat, zapustila je najbogatejše moške na svetu

"Mama je najprej zgradila to hišo, nato pa je moj očim Kurt zgradil drugo hišo. Tako smo leta 1985 tukaj živeli dve leti," je povedal in se pošalil, da njegova mama še vedno noče posodobiti dekorja hiše.

Razkril je tudi, zakaj se mu zdi to prav posebno mesto. "Tu zgoraj sem hodil v osnovno šolo. Pravzaprav sem svoje otroke pred petimi leti izpisal iz šole v L.A. in jih odpeljal sem, da bi živeli v gorah ter imeli nekaj neodvisnosti in nekaj svobode. To je zagotovo zares poseben kraj," je povedal.

Kurt Russell in Goldie Hawn med božičnimi nakupi v Aspnu
Kurt Russell in Goldie Hawn med božičnimi nakupi v AspnuFOTO: Profimedia

Goldie Hawn in Kurt Russell – skupno življenje

Goldie Hawn in Kurt Russell sta skupaj vzgajala vse svoje otroke, vključno s hčerko Kate Hudson in že omenjenim sinom Oliverjem Hudsonom ter sinovoma Bostonom Russllom in Wyattom Russllom.

Mnogi se ob tem sprašujejo, zakaj se kljub dolgoletni zvezi nikoli nista poročila. 

Partnerka Zlatana Ibrahimovića razkrila, zakaj se noče poročiti
Preberi še
Partnerka Zlatana Ibrahimovića razkrila, zakaj se noče poročiti

"Ko se ne izide, je potem veliko dela," je dejala igralka in dodala: "Vedno je grdo. Nekdo mora dejansko pogledati in se vprašati: Koliko ločitev je pravzaprav zabavnih? Koliko ločitev dejansko ne stane veliko denarja? Zaradi koliko ločitev človeka dejansko sovražiš bolj, kot si ga prej? Koliko ločitev prizadene otroke?"

Glede njenega mnenja o poroki so Goldie Hawn povprašali tudi v letu 2020, takrat pa je povedala: "Ne gre za poroko. Gre za ljudi in odnos ter voljo, da ostanemo skupaj. In to je veliko, ker če si to želiš, lahko to imaš." 

Zaročenka sina Bon Jovieja priznala: Poroka ni bila moja sanjska želja
Preberi še
Zaročenka sina Bon Jovieja priznala: Poroka ni bila moja sanjska želja

"Nekaterim stvarem se moraš odpovedati, toda veselje in navdušenje, ko si skupaj in ko se ponoči dotikaš prstov nekoga na nogi ... To je res lep občutek," je še dodala.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Kurt Russell in Goldie Hawn sta skupaj že od leta 1983.
Kurt Russell in Goldie Hawn sta skupaj že od leta 1983.FOTO: Profimedia
Znani igralki sta ljubili istega moškega (dvakrat)
Preberi še
Znani igralki sta ljubili istega moškega (dvakrat)
Vse ženske, ki jih je ljubil Brad Pitt
Preberi še
Vse ženske, ki jih je ljubil Brad Pitt

Vir: people.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375