Kylie Jenner izbrala obleko, v kateri ni mogla niti sedeti

J.V.
11.02.2020, 12:53
1
Kylie Jenner je letošnjo podelitev oskarjev vzela zelo resno in tekom večera zamenjala kar nekaj oblek. Obleka, v kateri se je mlada zvezdnica sprehodila po rdeči preprogi pa je bila tako ozka, da v njej ni mogla sedeti. A trpljenje v imenu mode za sestre Kardashian-Jenner ni nič neobičajnega ...

Kylie Jenner
Kylie JennerFOTO: Profimedia

Po tem, ko se je Kim Kardashian Met gala dogodka udležila v obleki, v kateri je komaj dihala, kaj šele sedela, se je za podoben modni eksperiment pred nekaj dnevi odločila tudi njena mlajša sestra Kylie Jenner.

Obleka, v kateri je 'otvorila' oskarje, je bila v pasu namreč tako ozka, da je bila Kylie v avtu primorana na pol ležati. "Nisem mogla sedeti, ampak je bilo vredno," je o modni kreaciji znamke Ralph in Russo zapisala Kylie, ki se je tekom večera kar nekajkrat preoblekla. Vanity Fair zabave se je namreč udeležila v zapeljivi rdeči obleki modne oblikovalke Viviene Westwood z visokim razporokom in razgaljenimi rameni. Pika na i celotnmu videzu so bili diamanti Lorraine Schwartz in Christian Louboutin salonarji. 

Nič bolj udobno pa ni bilo ta večer niti njeni sestri Kim, ki se za obleke, v katerih ne more sedeti, odloča zelo pogosto. "Dejansko moram v avtu ležati. Ne morem sedeti pokonci, saj bo moja obleka počila. Ampak je vredno,"je dejala Kim, ki je nosila kreacijo modne hiše Alexandra McQueena.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Z njima bi se verjetno strinjala tudi igralka Florence Pugh, ki je za oskarje izbrala turkizno obleko Louisa Vuittona. Zaradi asimetričnega kroja obleke je britanska igralka na podelitev prispepela v kombiju, v katerem je med vožnjo stala. 

Kdo je Kylie Jenner?

Vedno je med glavnimi novicami in na naslovnici vsake revije. Ugibanja o tem, ali je imela lepotno operacijo in novice o njeni liniji ličil, kar ne potihnejo. Kylie, ki se je lani razšla s Travisom Scottom, s katerim ima hčerko Stormi, pa v intervjujih ves čas zatrjuje, da oseba, ki jo vidite na spletu, ni prava Kylie Jenner. Kdo torej je? Na Voyo.si si poglejte dokumentarni film Hollywoodske zgodbe, ki razgalja življenje najmlajše milijarderke na svetu!

Dokaz, da tudi slavni in bogati še zdaleč niso popolni, so številni škandali, s katerimi redno polnijo rumene strani medijev. Hollywood nenehno pretresajo šokantne zgodbe kot so afere, govorice o ločitvah, sumljive smrti, divji življenjski slog zvezdnikov... V dokumentarnih filmih na VOYO bomo končno razkrili najbolj varovane skrivnosti zabavljaškega sveta in izvedeli, zaradi koga vse so v Hollywoodu tekle solze in razpadli zakoni.

Kylie Jenner
Kylie JennerFOTO: Profimedia

Florence Pugh
Florence PughFOTO: Profimedia