Zadovoljna.si
Kris Jenner

Trači

Kylie Jenner mami grozi z odpovedjo

M. A.
02. 06. 2020 10.40
0

Da so kar iz svoje družine naredile donosen posel, ženske klana Kardashian in Jenner ne skrivajo. V minulih letih so poleg svojega resničnostnega šova, v katerem so razgalile vse potankosti družinskega življenja, služile še s snemanjem oglasov, oblačili in kozmetičnimi izdelki, malo znano dejstvo pa je, da je mama petih žensk, Kris Jenner, od hčera pobrala 10 % zaslužka. Zdaj pa se za svoj zaslužek pošteno trese.

Pred dnevi je svet zaobšla novica, da je 22-letna Kylie Jenner, ki so jo lani razglasili za najmlajšo milijarderko na svetu, do tega naziva prišla neupravičeno, saj naj bi potvarjala določene finančne izpiske in podatke svojega podjetja. Zvezdnica se je na obtožbe sicer odzvala in jih kakopak zanikala, potem pa izkoristila vse, kar se trenutno dogaja po svetu in dodala zgolj, da 'lahko našteje sto stvari, ki so pomembnejše od tega, koliko ima na računu'

Kylie Jenner se mami ne oglaša na telefon.
Kylie Jenner se mami ne oglaša na telefon.FOTO: Profimedia

Očitno pa je ta podatek še naprej zelo pomemben njeni mami Kris Jenner, ki se ji hči bojda sploh več ne javlja na telefon. Ko se je Kylie znašla pod plazom obtožb, da je z goljufijo prišla do naziva milijarderke, ki ji ga je podelila prestižna revija Forbes, se je zraven kot njena menedžerka znašla tudi Kris. Viri, ki so blizu družini, pravijo, da naj bi bila Kris na robu živčnega zloma; sprva ker je zdaj tudi sama osumljena goljufije, sicer pa tudi zato, ker se ji hči na telefon sploh ne oglaša več. 'Kris je od vseh zaslužkov svojih otrok prejela 10 % na svoj račun. Zelo se boji, da jo bo hči zdaj odpustila in posledično bo ostala brez velikih zaslužkov,' je ameriškim medijem povedal neimenovani vir. Tu pa se težave klana Kardashian Jenner še ne končajo, saj pravni strokovnjaki svarijo, da bi lahko Kylie, če se ji goljufija dokaže, grozila tudi zaporna kazen.

Kris pa je mogočen imperij, ki ga danes poznajo po vsem svetu, kljub temu ustvarila sama in skorajda iz nič. Več o njeni poti si preberite TUKAJ.

Bila je revna kot cerkvena miš, danes služi milijone!
Preberi še
Bila je revna kot cerkvena miš, danes služi milijone!
Kris Jenner naj bi od svojih hčer pobirala 10 % zaslužka, zdaj se boji za svoj denar in službo.
Kris Jenner naj bi od svojih hčer pobirala 10 % zaslužka, zdaj se boji za svoj denar in službo.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493