Zadovoljna.si
Kylie Jenner

Trači

Kylie Jenner ob rojstvu hčerke objavila ganljiv video

J.V.
05. 02. 2018 08.02
0

Po mesecih ugibanj je Kylie Jenner včeraj zvečer končno potrdila svojo nosečnost. Poleg zapisa, ki ga je delila na družbenih omrežjih in v katerem je razkrila, da je 1. februarja na svet prijokala njena 'čudovita in zdrava deklica', je delila tudi ganljiv video, ki prikazuje njenih zadnjih 9 mesecev!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pozitiven nosečniški test vedno povzroči mešane občutke, pa naj gre za želeno ali nezaželeno nosečnost. Navadno je prvi, ki izve novico, partner. In kdo naj bi bil naslednji? Preberite si TUKAJ!

"Žal mi je, da sem vas v času govoric in ugibanj pustila v negotovosti," je zapisala Kylie in dodala, da je to storila zato, ker je bila nosečnost zanjo ena izmed tistih stvari, ki jih ni želela deliti s svetom.

Kim Kardashian razkrila: 'To je resnica o moji nosečnosti!'

"Vedela sem, da se moram pripraviti za to življenjsko vlogo na najbolj pozitiven, nestresen in zdrav način," je zapisala in razkrila, da je njena hčerkica na svet prijokala 1.februarja. "Komaj sem čakala, da z vami delim ta blagoslov!" 

Da bi njeni oboževalci vseeno dobili vpogled v njenih zadnjih devet mesecev življenja, je resničnostna zvezdnica objavila tudi ganljiv video, ki se zaključi z rojstvom njene hčerkice, v njem pa lahko tudi prvič vidimo nekaj dni staro hčerkico Chicago West.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493