Zadovoljna.si
Lady Gaga

Trači

Gagino čustveno sporočilo razbesnelo oboževalce

M. A.
27. 03. 2020 14.29
1

Vsa svetovna javnost s številnimi zvezdniki na čelu ljudi poziva, naj ostanejo doma in si čas krajšajo na drugačne načine kot z izhodi, številne spletne platforme so svoje vsebine ponudile brezplačno, Dua Lipa je izid svojega težko pričakovanega albuma celo prestavila na en teden prej. Prav obratno pa je sklenila narediti Lady Gaga in s svojo odločitvijo razbesnela oboževalce.

Lady Gaga je svoj najnovejši album Chromatica, ki bi moral luč sveta ugledati čez dva tedna, 10. aprila, pripravljala kar nekaj let, obenem pa je bila glede njega ves čas močno skrivnostna. Razgovorila se je šele pred nekaj tedni, ko je izdala prvi singel Stupid Love. Kmalu zatem je izdala še prve datume prihajajoče turneje, ki naj bi se začela julija v Parizu, naslovnice albuma pa še ni razkrila.

Lady Gaga na starih tirnicah
Preberi še
Lady Gaga na starih tirnicah

Potem ko je Dua Lipa izid svojega albuma prestavila iz naslednjega na ta teden, pa se je Lady Gaga odločila ravno obratno. 'Veliko sem razmišljala in na koncu sprejela izjemno težko odločitev, da prestavim izid Chromatice. Album še vedno prihaja letos, nov datum pa bom sporočila v kratkem,' je zapisala v čustvenem sporočilu, ki je razjezil številne oboževalce. Gaga je sicer v dolgem sporočilu izpostavila še, da smo trenutno v težkem in hektičnem obdobju, zato se ji ni zdi prav, da v takšnem okolju izda nov album.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Čeprav so ji nekateri dali prav, pa se spet drugi s pevko niso strinjali. 'Razočarala si svoje oboževalce, ker se bojiš, da ne bo prodanih dovolj fizičnih plošč,' so bentili. 'Bodi iskrena. Albuma ne boš izdala, ker se bojiš, da brez dodatne promocije na radijskih in TV postajah ne bo dovolj uspešen.'

Gaga je tokrat razjezila številne oboževalce, ki so v obdobju karantene komaj čakali izid novega albuma Chromatica.
Gaga je tokrat razjezila številne oboževalce, ki so v obdobju karantene komaj čakali izid novega albuma Chromatica.FOTO: Profimedia

Spet drugi pa so bili predvsem razočarani. 'Tako močno sem se veselil izida tega albuma. Med to karanteno mi je predstavljal žarek upanja. Menim, da je zdaj idealen čas, da bi ga izdala, vsi smo prisiljeni ostati doma, dolgčas nam je in nimamo kaj za početi. Non stop bi ga vrteli prek pretočnih vsebin,' je tako zapisal eden izmed razočaranih oboževalcev.

Gagina nosečnost pretresa družbena omrežja
Preberi še
Gagina nosečnost pretresa družbena omrežja

Kdaj bo težko pričakovana Chromatica zares izšla, zaenkrat še ni znano, zagotovo pa bi to moralo biti pred 24. julijem, ko pevka v Parizu začenja turnejo v podporo albumu. Marsikdo zdaj verjame, da bo album izšel v drugi polovici maja ali junija, najverjetneje pa točnega datuma zaenkrat ne pozna niti pevka sama. Ta je sicer tako kot številni drugi po vsem svetu zaprta doma s svojim novim partnerjem, ki ga v zadnjih tednih pogosteje objavlja tudi na svojih družbenih omrežjih.

Gaga čas v samoizolaciji preživlja s svojim dragim, to soboto bo kar doma proslavila tudi svoj 34. rojstni dan.
Gaga čas v samoizolaciji preživlja s svojim dragim, to soboto bo kar doma proslavila tudi svoj 34. rojstni dan.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375