Zadovoljna.si
Lady Gaga

Trači

Lady Gaga iskreno o vseh nekdanjih fantih

M. A.
22. 05. 2020 09.50
0

V zadnjih desetih letih je pop zvezdnica Lady Gaga navdušila z več uspešnimi albumi, postregla s številnimi hiti, ki jih še danes poslušamo na radijskih postajah, ob tem pa je lani presenetila še s svojo prvo filmsko vlogo Zvezda je rojena, ki ji je prinesla številne filmske nagrade. Zdaj pa se 34-letna pevka vrača tja, kjer je najbolj domača: v dance glasbo.

Prav danes je namreč luč sveta ugledal pevkin najnovejši singel Rain On Me, ki ga je posnela v sodelovanju z Ariano Grande, pesem pa hkrati napoveduje njen šesti studijski album Chromatica, ki bo izšel naslednji petek. Ta bi moral sprva iziti že pred slabima dvema mesecema, a je pevka njegov izid zaradi pandemije koronavirusa prestavila. V teh dneh pa se pevka udeležuje številnih intervjujev, na katerih promovira novo pesem in prihajajoči album, v enem izmed njih pa je razkrila, da je navdih za album dobila v 'izjemno bolečih razhodih', a obenem je želela dokazati, da je še vedno sposobna ustvarjati, čeprav nima moškega.

Gagino čustveno sporočilo razbesnelo oboževalce
Preberi še
Gagino čustveno sporočilo razbesnelo oboževalce

Gaga zdaj sicer ni samska, saj je že pol leta srečna v objemu poslovneža Michaela Polanskega, a v preteklosti je prekinila že dve zaroki, sprva z igralcem Taylorjem Kinneyjem, nato pa še z iskalcem talentov Christianom Carinom. "Ko sem začela delati na novem albumu, sem se vprašala, kako lahko vzamem vse tisto, ki me tako močno teži in boli, in to pretvorim v nekaj, s čimer se lahko poistoveti vsak in s tem pomagam drugim. Zanimalo me je, kako bi to zvenelo," je povedala in nastal je album Chromatica, ki ga opisuje kot plesanje skozi vse slabo, kar se nam je zgodilo. "Ta ples sem si zaslužila. Vse slabo, kar sem preživela, me ne obremenjuje več. To je zdaj zgolj del mene, jaz pa lahko nadaljujem."

Lady Gaga razkrila težko pričakovano skrivnost
Preberi še
Lady Gaga razkrila težko pričakovano skrivnost
Lady Gaga se je po zadnjem, izredno osebnem albumu Joanne posvetila sebi in zdravljenju starih ran in travm. Nastal je album Chromatica, ki bo luč sveta ugledal naslednji petek.
Lady Gaga se je po zadnjem, izredno osebnem albumu Joanne posvetila sebi in zdravljenju starih ran in travm. Nastal je album Chromatica, ki bo luč sveta ugledal naslednji petek.FOTO: Profimedia

Enajstkratna dobitnica prestižnih grammyjev je že v času, ko se je trudila uspeti, preživela dve propadli zvezi, sprva s kreativnim vodjo svojih projektov Mattom Williamsom, nato pa še z gostincem Lücom Carlom, ki mu je tudi posvetila pesem You & I. Ironično je prav na snemanju videospota za omenjeno pesem spoznala igralca Taylorja Kinneyja, ki je številnim sicer znan iz serije Gasilci v Chicagu. Zapletla sta se in celo zaročila, Gaga pa je priznala, da je v njegovem objemu zares srečna. A težki in naporni urniki igralca in glasbenice se nikakor niso usklajevali, le malo sta se videla in tako mu je nekega dne zaročni prstan vrnila. 

Hlepela je po slavi, spoznala pa tudi njeno temno plat
Preberi še
Hlepela je po slavi, spoznala pa tudi njeno temno plat
Lady Gaga in Taylor Kinney
Lady Gaga in Taylor Kinney FOTO: AP

Po Kinneyju je bila pevka sprva nekaj časa samska, nato pa se je zapletla s sedemnajst let starejšim iskalcem Christianom Carinom in številne presenetila, ko sta oznanila, da sta zaročena. Še več, Carino si je celo tetoviral pevkin obraz na svojo nadlaket, a očitno to ni bilo dovolj, saj je pevka tudi njemu vrnila zaročni prstan. Še danes obstaja več zgodb, zakaj je med njima počilo. Viri, ki so blizu pevki, poročajo, da je bilo Gagi dovolj njegovega bolestnega ljubosumja, številni pa so še vedno prepričani, da prijateljevanje z Bradleyjem Cooperjem, s katerim je zvezdnica zaigrala v filmu Zvezda je rojena, le ni bilo tako nedolžno. Ne pozabimo, da je v tem obdobju tudi Cooper končal večletno razmerje z Irino Shayk, s katero imata tudi hčerko.

Lady Gaga je zaročni prstan vrnila tudi Christianu Carinu, bojda naj bi bil bolestno ljubosumen.
Lady Gaga je zaročni prstan vrnila tudi Christianu Carinu, bojda naj bi bil bolestno ljubosumen. FOTO: Profimedia

Ko je izgubila še enega zaročenca, se je Gaga potolažila s pomočjo mešalca zvoka Dana Hortona. Paparaci so ju večkrat ujeli med strastnim poljubljanjem, a pevka se javno o čustvih do njega ni nikoli izrekla, potem pa se je tik pred novim letom začelo govoriti, da naj bi ji srce ukradel Polansky. To je pevka potrdila, v zadnjem času objavila več skupnih fotografij, saj sta skupaj preživljala tudi samoizolacijo, ob tem pa je priznala tudi, da je pripravljena postati mati. Še več, Gaga je Polanskega označila za ljubezen svojega življenja. 

Gaga je svojega sedanjega partnerja opisala kot ljubezen njenega življenja.
Gaga je svojega sedanjega partnerja opisala kot ljubezen njenega življenja.FOTO: Profimedia

Medtem ko so pesmi na albumu torej navdihnjene po bolečih razhodih, pa je pesem Rain On Me, ki je izšla danes, posvečena žrtvam terorističnega napada, ki se je pred točno tremi leti, 22. maja 2017, zgodil v mancherstrski areni po koncertu Ariane Grande. Umrlo je 22 pevkinih oboževalcev, Gaga pa je povedala, da je prav zato k sodelovanju povabila Grandejevo, saj dobro pozna soočanje s travmo, a se ji je Gaga kar nekaj časa izmikala. "Videla je, da potrebujem pomoč in ni me nehala klicati. Nekoč mi je rekla, da bom dobro in mi dala svojo številko, naj jo pokličem, če bom potrebovala pogovor. Na vse kriplje se je trudila, da bi postali prijateljici. Jaz pa sem se namensko umikala, ker me je bilo sram. Sram me je bilo, ker sem videla, kaj je preživela ona in kako zdravo se sooča s tem in v njeno življenje nisem želela vnašati negative. Potem pa mi je nekoč pogledala v oči in mi iskreno rekla, da se skrivam. Takrat je najino prijateljstvo začelo cveteti."

 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Ariana Grande je Gagi pomagala pri celjenju starih ran, zdaj sta skupaj izdali pesem Rain On Me.
Ariana Grande je Gagi pomagala pri celjenju starih ran, zdaj sta skupaj izdali pesem Rain On Me.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375