Zadovoljna.si
Lady Gaga

Trači

Lady Gaga: 'Le ena pevka mi je pomagala'

M. A.
29. 05. 2020 14.30
0

Razvpita pevka Lady Gaga v teh dneh promovira svoj šesti studijski album Chromatica, ki so ga njeni oboževalci nestrpno pričakovali več let. Promocija albuma je zaradi pandemije koronavirusa precej drugačna od prejšnjih, je pa pevka v najbolj odkritem intervjuju do zdaj zaupala, kakšne izkušnje ima s svojimi glasbenimi kolegicami.

Pred enim tednom je izdala novo pesem Rain On Me, za katero je k sodelovanju povabila priljubljeno Ariano Grande, a, kot je zaupala že ob izdaji pesmi, sprva tega ni želela. Lady Gaga je namreč med pripravo albuma močno delala na sebi in, kot je povedala sama, premagovala travme iz preteklosti, zato negativnih občutij ni želela prenašati na svojo mlajšo glasbeno kolegico. "Videla je, da potrebujem pomoč, in ni me nehala klicati. Na vse kriplje se je trudila, da bi postali prijateljici. Jaz pa sem se namensko umikala, ker me je bilo sram. Sram me je bilo, ker sem videla, kaj je preživela ona in kako zdravo se sooča s tem, in v njeno življenje nisem želela vnašati negative. Potem pa mi je nekoč pogledala v oči in mi iskreno rekla, da se skrivam. Takrat je najino prijateljstvo začelo cveteti," je zaupala pred tednom dni Gaga, ki je te dni v podporo albumu z Ariano posnela tudi komični video, v katerem napovedujeta vreme.

Lady Gaga iskreno o vseh nekdanjih fantih
Preberi še
Lady Gaga iskreno o vseh nekdanjih fantih
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Še pred izdajo albuma Chromatica pa je Gago o albumu, sebi in svoji preteklosti v najbolj iskrenem intervjuju do zdaj izprašal priljubljeni novozelandski DJ Zane Lowe in jo pohvalil, ker pomaga mlajšim glasbenim kolegicam. "Želim jim dati oporo, ki je sama nisem imela. Obožujem Billie Eilish in ponosna sem nanjo, ker je v tem letu osvojila toliko nagrad. Sem si jih želela tudi sama? Seveda, ampak to ne pomeni, da ne bom vesela za njih. Ne le Billie, na voljo sem vsem dekletom, ki šele začenjajo, če potrebujejo pogovor, sem jim na voljo," je zaupala Gaga, ki je na glasbeno sceno prodrla pred dvanajstimi leti, ko je izdala svoj prvi singel Just Dance. Kot je dodala, takrat sama takšne podpore ni imela. Ob tem je izpostavila Eltona Johna, s katerim je za novi album posnela tudi duet Sine from Above, in njegovega moža, Davida Furnisha, in dodala, da je od nekdaj boljše sodelovala z moškimi glasbeniki. "Ko gledam za nazaj, se mi zdi, da z ženskimi glasbenicami, predvsem starejšimi in uveljavljenimi, nisem imela stikov. Celine Dion je bila edina, do mene je bila res tako topla in čudovita, a ženske mentorice, ki bi mi pokazala, kako je treba delati v tem poslu, nisem imela," je priznala Gaga in omenila še Carole King, ki naj bi bila velika podpornica Gagine kariere. Gaga in Celine sta glasbeno sicer prvič skupaj sodelovali pred dobrim mesecem na dobrodelnem koncertu One World Together At Home, ki ga je organizirala prav Gaga, so pa pred nekaj leti Celine že opazili na enem izmed Gaginih koncertov, na katerem je divje poplesavala in se zabavala.

Najprej je izgubila moža in brata, letos pa se je poslovila tudi njena mama
Preberi še
Najprej je izgubila moža in brata, letos pa se je poslovila tudi njena mama
Celine Dion naj bi bila edina od uveljavljenih glasbenic, ki je na začetku Gagine kariere preverila, kako se znajde njena mlajša kolegica.
Celine Dion naj bi bila edina od uveljavljenih glasbenic, ki je na začetku Gagine kariere preverila, kako se znajde njena mlajša kolegica.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368