Zadovoljna.si
Lara Komar

Trači

Lara Komar: Še vedno mi je lepo!

M. A.
21. 01. 2019 07.59
0

Že pred začetkom predvajanja je tretja sezona Reke ljubezni obljubljala, da se bodo stvari spremenile. To se je tudi uresničilo, sezono so zagotovo najbolj zaznamovali Blaževa tragična smrt, Emilovo rojstvo in nove ljubezni, ki so vzklile med liki. Zdaj so začeli snemanje četrte sezone.

Konec tretje sezone je s seboj prinesel nedokončano zgodbo, ki ji bomo sledili tudi v četrti, ki na TV-ekrane prihaja spomladi. Tudi tokrat se bodo liki serije Reka ljubezni znašli v nepredvidenih okoliščinah, manjkalo ne bodo niti dramatičnih presenečenj, sicer pa bo četrta sezona v znamenju razkritja velike skrivnosti, ki je vse od prve sezone burila duhove idilične pokrajine ob Krki.

Lara Komar: tega o priljubljeni igralki še niste vedeli
Preberi še
Lara Komar: tega o priljubljeni igralki še niste vedeli
Tretja sezona serije Reka ljubezni je postregla s številnimi spremembami, konec pa z dramatičnim preobratom.
Tretja sezona serije Reka ljubezni je postregla s številnimi spremembami, konec pa z dramatičnim preobratom.FOTO: Tomo Jeseničnik

Snemanja Reke ljubezni zdaj potekajo že dve leti, v tem času pa so se vsi sodelujoči dodobra zbližali, med njimi so se stkale prijateljske vezi. Kot nam je zaupala Lara Komar, je navdušena predvsem nad mislijo, da so gledalci tako dobro sprejeli že tri sezone serije, tako ona kot celotna ekipa pa zgodbo še vedno delata s strastjo: "Tri sezone pomenijo kar 13.500 minut zgodbe, ki je potovala preko televizijskih ekranov do vas, gledalcev. Da ta zgodba nastane, moramo tem minutam dodati vsaj še dvakrat toliko dela številne skupine ljudi, ki s to zgodbo skupaj že skoraj dve leti preživlja čas. Upam, da bo naša zgodba še vedno tako prijetno spremljala vaš vsakdan."

Spomladi bomo plesali, kuhali in ljubili – po domače!
Preberi še
Spomladi bomo plesali, kuhali in ljubili – po domače!
Lara Komar nastopa v glavni vlogi Irene.
Lara Komar nastopa v glavni vlogi Irene.FOTO: Ksaver Šinkar

Tadej Pišek pove, da z veseljem spremlja svoj lik Roka Slaka, za katerega sam pravi, da je vse bolj izgubljen: "Liki se iz sezone v sezono spreminjajo, dogodki in spletke na Krki jih vedno bolj zaznamujejo. Z veseljem prebiram scenarije za novo sezono in presenečeno spremljam razvoj in spreminjanje Roka, ki je vedno bolj izgubljen. Snemanja Reke ljubezni nepretrgoma tečejo že več kot dve leti, a dobre energije na snemanju in delovnega elana nam še ne manjka. Filmski prebivalci Krke se torej kmalu vrnejo z novimi zgodbami, zapleti in skrivnostmi."

Zvezde plešejo: Kdo bo plesal in kdo bo žvižgal?
Preberi še
Zvezde plešejo: Kdo bo plesal in kdo bo žvižgal?
Četrta sezona bo razkrila dolgo skrito skrivnost.
Četrta sezona bo razkrila dolgo skrito skrivnost.FOTO: Ksaver Šinkar

Vse zamujene epizode Reke ljubezni vas čakajo na VOYO.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478