Se je spomnite? 30 let kasneje spet navdušila z izklesanim telesom

J.V.
08.11.2019, 7:57
2
Linda Hamilton je bila v osemdesetih letih prejšnjega stoletja, predvsem zaradi vloge v akcijskem filmu Terminator, ena izmed najbolj zaželenih igralk. Takrat je navduševala s svojim neverjetno izklesanim telesom, 30 let kasneje in pri 63 letih pa ponovno stopila v vojaške škornje Sarah Connor.

Linda Hamilton
Linda HamiltonFOTO: Profimedia

Se še spomnite Linde Hamilton, ki je navdušila kot Sarah Connor v filmu Terminator, ki je pred 30 leti žel uspeh, še danes pa velja za enega najbolj ikoničnih akcijskih filmov? Prvič po skoraj treh desetletjih je zvezdnica ponovno stopila v lik ikonične Sarah Connor, za to pa trenirala kar eno leto.

Da se je pri 63 letih vrnila v formo, s katero je navduševala davnega leta, je bilo namreč potrebnega veliko dela in odrekanj."Da sem se pripravila za film 'Dark fate', sem potrebovala eno leto. Za 'Judgment day' sem potrebovala približno tri mesece, a so ves čas prelagali snemanje."

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Vsi so hoteli imeti telo kot jaz in ženske so mi govorile, kako so pet let trenirale zato, da bi imele mišičasto telo, kot je moje," je v enem od intervjujev dejala Linda, ki je ves čas bila bitko z bipolarno motnjo in odvisnostjo od alkohola. 

In če se je za prvi film za več mesecev povsem odrekla maščobi, je tokrat z jedilnika črtala ogljikove hidrate. "Delali smo na funkcionalni mobilnosti," je dejala. "Vse, kar smo storili, je bilo z gibanjem in poskušanjem, da bi se mišice hitro aktivirale, da sem se lahko pognala v tek, obrnila in počela stvari, ki so bile zahtevane. Trening je bil tokrat torej zelo drugačen," je igralka priznala za People.

Linda pravi, da je bila dieta tudi tokrat zelo stroga. "Trening je bila seveda drugačen zaradi moje starosti. Lahko bi telovadila tako, kot sem takrat, a ne bi dobila mišic, ker zato potrebuješ hormone, ki jih nimam."

PREBERI ŠE
Prijavi se na INSTA JOB!

Linda Hamilton
Linda HamiltonFOTO: Profimedia