Lindsey Vonn blestela v 'goli' prosojni obleki

J.V.
09.11.2019, 11:29
7
35-letna Lindsey Vonn je v preteklosti že večkrat dokazala, da se ne znajde dobro le na belih strminah, ampak, da se zelo samozavestno počuti tudi na rdečih preprogih. In prav nič drugače ni bilo včeraj, ko se je v 'goli' prosojni obleki, udeležila premiere njenega najnovejšega filma.

Nekdanja ameriška smučarka Lindsey Vonnje včeraj zvečer blestela na rdeči preprogi, ki so jo pogrnili prav v njeno čast. To je bil namreč večer, ko so premiero predvajali njen film 'Lindsey Vonn: The final season', Vonnova pa je za to posebno priložnost izbrala prekrasno dolgo obleko, ki je bila le še en razlog, zakaj so bile vse oči ta večer uprte v njo.

'Gola' obleka je bila narejena iz prosojnega materiala in preciznimi detajli. Pika na i je bil odprt hrbtni del, Lindsey pa je videz dopolnila s klasično kito, zadimljenim mejkapom in visečimi uhani. 

PREBERI ŠE
Natalie Portman na preprogo v prosojni obleki

Svetlolaski se je na rdeči preprogi med drugim pridružil tudi slavni igralec Dwayne 'The Rock' Johnson, nekje v ozadju pa ji je ob strani zagotovo stal tudi njen zaročenec P. K. Subbanom.

Sicer pa Lindsey ni edina, ki se je navdušila nad trendom 'golih' oblek. Gre za obleke v kožni barvi, ki ustvarjajo videz golote in so priljubljene že nekaj časa. In ne le na rdečih preprogah, ampak tudi pred oltarjem. 

PREBERI ŠE
Kim in Khloe pozirali v 'golih' kopalkah

PREBERI ŠE
'Gole' poročene obleke bodo hit leta

Lindsey Vonn
Lindsey VonnFOTO: Profimedia

Lindsey Vonn
Lindsey VonnFOTO: Profimedia