Zadovoljna.si
LPD

Oddaje

Na tak način še niste bile zavrnjene

M. A.
30. 03. 2019 20.57
1

31-letni Nejc Šimic, ki se je v šov Ljubezen po domače prijavil v želji, da spozna in osvoji 50-letno Darjo Tomažin, je s slednjo razvil pristno prijateljstvo. Ker pa se Darji vseeno zdi, da je med njima prevelika razlika v letih, da bi se zgodilo kaj več, mu je zdaj predstavila kar svojo prijateljico.

Darja Tomažin je tako poklicala svojo prijateljico Moniko Košenina in jo presenetila s svojo idejo. Sprva je bila presenečena, a je izziv sprejela: ’Ni mi bilo to najbolj všeč, a sem odprte duše in si ga želim spoznati,’ je priznala, a prvi pozdrav ni bil po njenih pričakovanjih. Več si lahko ogledate tudi v videu.

To pa ni bila edina zavrnitev, ki smo jo bili priča v minuli epizodi. Za presenečenje je poskrbel tudi Tomaž Bizjak, ki je na zmenek povabil Anjo Morela. Sramežljiva 18-letnica mu je že na hitrih zmenkih povedala, da še ni imela fanta in da še nikoli ni bila na zmenku, zato je bila zelo tiha, Tomažu pa je prekipelo. 'Res te pozivam, spremeni ta način, sprosti se, povej, kaj čutiš, odpri se. Res. Drugače ne boš z nobenim, ne samo z mano, z nobenim ti ne bo uspelo v življenju,' ji je dejal in jo skorajda spravil v jok.

Tomaž je bil do Anje zelo direkten.
Tomaž je bil do Anje zelo direkten.FOTO: POP TV

Le nekaj ur kasneje pa je šok doživel tudi Tomaž. Za to je posrbela Dragana, ki je pred prihodom na Tomaževo domačijo pregledala njegov profil na družbenem omrežju in ugotovila, da je všečkal številne strani, na katerih se dobivajo svingerji. Ko je dobila priložnost, ga je po tem tudi povprašala, Miha pa ji je povedal, da s tem le izpostavlja svoj profil: 'Nisem svinger, imam pa všečkane strani istospolnih partnerjev, Playboyevih zajčic, misic, svingerjev, ker te strani obiskuje ogromno ljudi, s tem pa si želim zagotoviti čimveč ogledov svojega profila, saj z njim tudi tržim.' Dragana je njegovo razlago sprejela, a ga opozorila, da ta odločitev vpliva na njegovo zunanjo podobo. Zamujene epizode vas že čakajo na VOYO.

Darja je sklenila stvari vzeti v svoje roke.
Darja je sklenila stvari vzeti v svoje roke.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375