Zadovoljna.si
LPD - naslovna

Oddaje

Ukradeni poljubi in šokantne izpovedi v Ljubezen po domače

M. A.
22. 03. 2019 13.01
0

Maske so padle, prostora za sram ni več. Ko so se pred nekaj tedni v šovu Ljubezen po domače na hitrih zmenkih potencialni novi pari spoznali prvič, sta v zraku vladali napetost in nesproščenost, tem za pogovor pa je hitro zmanjkalo. A s selitvijo na kmetije so v bolj sproščenem okolju očitno tudi zavore popustile, saj smo bili sinoči na POP TV priča prvim zmenkom, ki so nas pustili odprtih ust.

Prva je bila Rasema Begulić, ki se je v Milanovo ’spalnico’ zjutraj povabila kar sama in ga presenetila s skodelico kave, kar je Milana navdušilo. Rasema, ki svoje zaljubljenosti ne more skriti, je Milanu takoj pritisnila poljub na ustnice, še bolj navdušena pa je bila pozneje, ko ji je poljub vrnil. Presenečeni s(m)o bili tudi gledalci, ko je Milan kasneje komentiral: ’Ta poljub je bil pač od starejše gospe. Mlade ustnice so še sladke, tu pa sladkobe ni bilo več.’

Voditeljica Ljubezni po domače iskreno spregovorila
Preberi še
Voditeljica Ljubezni po domače iskreno spregovorila

Rasema je sicer čas z Milanom izkoristila za to, da ga je poskušala prepričati, da ostalih snubk ne zanima on, temveč zgolj njegov denar, ko bi ga zmanjkalo, pa bi odšle tudi one. ’One so le tekmovalke, one bi zgolj žurale, da jim financiraš izlete, potem pa bi dobil nogo. Hermina je vedno na telefonu in na cigareti, Irena pa samo klepeta,’ je povzela, Milanu pa povedala, da ji njegova pozornost pomeni največ. Še bolj se je Milanovo življenje zapletlo, ko mu je Hermina priznala, da je ni prepričal.

Rasema je povsem očarana nad Milanom, njemu pa so bolj všeč ostale snubke, ki so prišle na njegovo kmetijo.
Rasema je povsem očarana nad Milanom, njemu pa so bolj všeč ostale snubke, ki so prišle na njegovo kmetijo.FOTO: POP TV

Na prvi zmenek je Jaka Hafner peljal tudi Tejo, in sicer kar v gmajno. Pa ne v karkšnokoli gmajno, temveč v takšno, kjer naj bi se v preteklosti ’dogajali čudeži’. Pogovor je kaj kmalu nanesel na spolnost in Teji je bilo sprva neprijetno vprašati, kaj je Jaki pri spolnosti pomembno, a njegov odgovor je bil dosti bolj neposreden. Kaj ji je zaupal in s čim jo je šokiral, pa si poglej v videu.

Kandidat Ljubezni po domače soočil tekmovalko
Preberi še
Kandidat Ljubezni po domače soočil tekmovalko
Jaka je za prvi zmenek s Tejo izbral gmajno, v kateri so se 'dogajali čudeži'.
Jaka je za prvi zmenek s Tejo izbral gmajno, v kateri so se 'dogajali čudeži'.FOTO: POP TV

Presenetil pa je tudi Miha Božič in to takoj, ko so njegove snubke prispele v njegov kraj. Prišel jih je iskat na železniško postajo, a ker je bil z motorjem, je lahko s seboj odpeljal le eno. Čeprav se je zelo neposredno ponudila Leonida, pa jo je Miha zavrnil, rekoč: ’Kaj pa če bi šla Barbara prva?’ Ostalim dekletom je povedal, da morajo do njegove hiše, ki naj bi bila oddaljena 500 metrov, peš, kot pa so kmalu jezno ugotovile, je bilo do hiše več kot dva kilometra. Kakšen kavalir, kajne?

Miha Božič je na svojo kmetijo odpeljal le Barbaro, ostale pa pustil, da tja odidejo peš.
Miha Božič je na svojo kmetijo odpeljal le Barbaro, ostale pa pustil, da tja odidejo peš.FOTO: POP TV

Zanimivo pa bo tudi danes, ko bo Darja Tomažin svojim snubcem pokazala, kakšne živali ima na svoji kmetiji, joker letošnje sezone, Jože Rožen, bo spoznal še dve izmed svojih snubk, Jožico Matko in Meri RadovacLeonida Kolbl pa bo na Mihovi kmetiji poskrbela za pravo dramo. Ne zamudite nove oddaje nocoj ob 20.00 na POP TV, že zdaj pa si jo lahko ogledate na VOYO.

Leonida bo na Mihovi kmetiji poskrbela za preobrat, ki ga ni pričakoval nihče.
Leonida bo na Mihovi kmetiji poskrbela za preobrat, ki ga ni pričakoval nihče.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375