Zadovoljna.si
Brata Hafner

Oddaje

Odločila se je za drugega brata

M. A.
29. 03. 2019 21.05
1

Vildiana Keranović je po ogledu predstavitvene oddaje 3. sezone šova Ljubezen po domače Gašper Hafner tako navdušil, da mu je poslala pismo in se udeležila hitrih zmenkov. Čeprav jo je Gašper povabil na kmetijo, kjer bi se bolje spoznala, pa ga je Vildiana zavrnila, češ da on ni pravi zanjo. Kot se je izkazalo zdaj, pa je morda pravi zanjo Jaka, Gašperjev brat.

Kot da Jaka Hafner nima že dovolj dela s Saško Omeragić, ob kateri se na vse pretege trudi, da bi jo obdržal na domačiji družine Hafner, je zdaj prišlo še do dodatnega zapleta. Medtem ko so Gašperjeva dekleta čistila traktor, on pa je delo pozorno spremljal in postregel z marsikatero pikantno opazko, se je nenadoma pojavila Vildiana, česar se je najmanj razveselila Andreja Brili, saj je slednja prevzela Vildianino mesto, ko ga ta ni sprejela. A strah je bil odveč, saj je Vildiana jasno povedala: ’Rada bi spoznala Jako.’

Ukradeni poljubi in šokantne izpovedi v Ljubezen po domače
Preberi še
Ukradeni poljubi in šokantne izpovedi v Ljubezen po domače
Vildiana je druščino zmotila po pranju traktorja, kjer ni manjkalo pikantnih opazk.
Vildiana je druščino zmotila po pranju traktorja, kjer ni manjkalo pikantnih opazk.FOTO: POP TV

Ali je bil Vildianin prihod na kmetijo Hafnerjevih udarec za Gašperjev ego, so ugibale tudi njegove ’snubke’, ki so bile bolj ali manj prepričane, da mu ni bilo vseeno, Gašper pa je dejal, da se zapleta z Vildiano veseli in da bo to češnja na vrhu tortice. Kako se bo na Vildianin prihod odzval Jaka sam, pa ne zamudite jutri ob 20.00 na POP TV, najbolj neučakane pa epizoda že čaka na VOYO.

Voditeljica Ljubezni po domače iskreno spregovorila
Preberi še
Voditeljica Ljubezni po domače iskreno spregovorila
Vildiana je Gašperja zavrnila, zdaj želi spoznati njegovega brata Jako.
Vildiana je Gašperja zavrnila, zdaj želi spoznati njegovega brata Jako.FOTO: POP TV

V nocojšnji epizodi smo sicer spremljali tudi dogajanje na kmetiji Jožeta Rožena, pisani druščini pa se je pridružila še Jadranka Lisjak, ki jo je Slovenija pred tremi leti spoznala v šovu Big Brother. Zaradi svojega pristopa je Jože iskreno povedal, da se je malce boji, nato pa se je že znašel pred novim zapletom, saj bo moral z eno izmed izbrank uprizoriti igro Romeo in Julija. Le katero bo izbral?

Jože Rožen se je Jadranke malce ustrašil.
Jože Rožen se je Jadranke malce ustrašil.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375