Zadovoljna.si
Alex Rodriguez in Jennifer Lopez

Trači

Ljubezenska časovnica Jennifer Lopez in Alexa Rodrigueza

J.V.
16. 04. 2021 11.40
0

Potem ko sta se zadnjih nekaj tednov trudila premostiti težave v njuni zvezi, sta Jennifer Lopez in Alex Rodriguez včeraj javno potrdila, da sta razdrla zaroko. Kljub temu, da je njuna ljubezenska zgodba prišla do konca, zvezdnika pravita, da ostajata v dobrih odnosih in da drug drugemu želita samo dobro.

Nobena skrivnost ni, da je bila njuna romanca zadnjih nekaj mesecev v težavah in ne glede na to, kako zelo sta si prizadevala, da bi te težave rešila, sta Jennifer Lopez in Alex Rodriguez v zadnjih dneh spoznala, da je bolje, da nadaljujeta kot prijatelja. "Ugotovila sva, da bolje delujeva kot prijatelja in se veseliva temu, da bova to tudi ostala," sta povedala za ameriški Today show in dodala: "Še naprej bova sodelovala in se medsebojno podpirala v skupnem poslu in projektih. Drug drugemu želiva vse najbolje, enako pa želiva tudi za najine otroke."

Zvezdnika so prvič videli skupaj v javnosti leta 2005, ko se je Jennifer s svojim takratnim soprogom Marcom Anthonyjem udeležila bejzbolske tekme in na kateri je s svojim moštom Yankees tekmoval tudi A-Rod. Dobro desetletje kasneje so številni ameriški mediji potrdili novico, da sta J.Lo in A-Rod postala par. O njuni romanci je pevka prvič javno spregovorila mesec kasneje, in sicer aprila 2017, ko je bila gostja v oddaji Ellen DeGeneres. 

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez ujeta na ulicah New Yorka
Jennifer Lopez in Alex Rodriguez ujeta na ulicah New YorkaFOTO: Profimedia

"Nekje sem bila na kosilu in sem ga videla. Mimo je šel," je pojasnila. "Kasneje sem šla ven in iz nekega razloga sem začutila potrebo po tem, da ga potrepljam po rami in ga pozdravim. Kasneje mi je poslal sporočilo in me povabil na večerjo. Pristala sem in imela sva zelo prijetno večerjo." Maja 2017 se je par prvič skupaj sprehodil po rdeči preprogi dogodka Met gala, decembra istega leta pa sta skupaj z otroki praznovala prve božične praznike. 

Njuna zveza je bila iz meseca v mesec močnejša in mnogi so bili prepričani, da sta drug v drugem našla svojo sorodno dušo. In v to sta verjela tudi sama. "Alex, si moja duša dvojčica. Sva kot zrcalni sliki drug drugega," je v svojem govoru na podelitvi nagrad avgusta 2018 dejala Jennifer in svojemu izbrancu javno izpovedala ljubezen. Zelo močna pa je bila tudi njena vez z Ello in Natasho, Alexovima hčerkama in govorice o zaroki so bile vedno glasnejše.

Februarja 2019 sta praznovala drugo obletnico zveze. "Dve leti smeha ... Dve leti zabave ... Dve leti dogodivščin ... Od navdušenja nad odraščanjem in učenjem ... Od pravega prijateljstva ... In toliko ljubezni!" je takrat na Instagramu zapisala zvezdnica in objavila vrsto fotografij. "Iz mojega sveta narediš lepši, varen in stabilen kraj ... Sredi našega spreminjajočega se življenja se počutim kot najstnica, ki začenja znova ..." Mesec kasneje pa je Alex končno zastavil težko pričakovanje vprašanje in jo zaprosil za roko sredi peščene plaže ob sončnem zahodu. In čeprav so njuni oboževalci nestrpno pričakovali poročni dan, je J.Lo septembra 2019 dejala, da so poročni načrti trenutno na stranskem tiru, saj sta oba preveč zaposlena. 

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez
Jennifer Lopez in Alex RodriguezFOTO: Profimedia

"Oktobra snemam film, za katerega bom posnela tudi album, zato sem trenutno zelo zaposlena," je pojasnila in dodala, da je natrpan tudi Alexov urnik. V novo leto sta vstopila srečna in nasmejana in Alex je marca 2020 na Instagramu obujal spomine na njuno romantično zaroko. "Pred enim letom na plaži na Bahamih ... Bil sem živčna razvalina, bolj živčen kot kdajkoli prej v moji športni karieri. Spustil sem se na eno koleno in ti zastavil vprašanje ... Rekla s 'da'. Jennifer, vsak trenutek s tabo je blagoslov. Si moja najboljša prijateljica, moj navdih, izjemna mama in vzornica vsem. Zelo sem srečen, da sem s tabo. Hvala, ker izboljšuješ moje življenje. Komaj čakam, da s tabo ustvarim še več spominov. Ljubim te."

Aprila je Alex v pogovorni oddaji z Jimmyjem Fallonom razkril, da sta zaradi pandemije poroko do nadaljnjega prestavila. A njuna odločitev je bila povsem razumljiva in ni sprožila nobenih špekulacij, da bi bilo za tem kaj več. Prve težave so se pojavila januarja letos, ko je bil slavni športnik obtožen afere z Madison LeCroy. Ta je govorice sicer takoj zanikala in zatrdila, da se z Alexom nikoli nista srečala v živo. A kot kaže, je bila škoda že narejena. Jennifer je februarja dejala, da so čas v karanteni izkoristili za druženje in da sta bila oba rada doma z otroki. "Pravzaprav je bilo res dobro. Morala sva delati na sebi. Hodila sva na terapijo. Mislim, da nam je bilo to res v pomoč v najinem odnosu."

Novica o razhodu je kot strela z jasnega udarila prejšnji mesec, a sta medijem sporočila, da ostajata skupaj in da bosta poskušala rešiti težave. Nekaj tednov po tem pa sta tudi sama potrdila, da je njune štiri leta dolge zveze konec. 

J.Lo fantu posvetila sporočilo, ob katerem se boste stopile
Preberi še
J.Lo fantu posvetila sporočilo, ob katerem se boste stopile
Jennifer Lopez in Alex Rodriguez
Jennifer Lopez in Alex RodriguezFOTO: Profimedia
Jennifer Lopez osupnila v kopalkah, ki jih večina ne bi oblekla
Preberi še
Jennifer Lopez osupnila v kopalkah, ki jih večina ne bi oblekla

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493