Zadovoljna.si
Macaulay Culkin

Trači

Se spomnite Kevina iz Sam doma? To počne danes

Zadovoljna.si
12. 12. 2023 10.27
0

Macaulay Culkin ima precej težko življenjsko zgodbo. Bil je žrtev očetovega trpinčenja, zaradi odvisnosti je bil na robu smrti, toda priljubljeni igralec je našel ljubezen in zdaj je videti bolje kot kdaj koli prej.

Igralec Macaulay Culkin je najbolj znan po svoji vlogi Kevina v legendarnih filmih franšize 'Sam doma', zaradi katere je čez noč postal prava otroška zvezda. Čeprav se nekaterim zdi, da je imel popolno otroštvo, ima Macaulay za seboj v resnici zelo težko življenjsko zgodbo.

Za gledanje božičnih filmov vam plačajo 2300 evrov, bi se prijavili?
Preberi še
Za gledanje božičnih filmov vam plačajo 2300 evrov, bi se prijavili?

Macaulay Culkin – življenjska zgodba

43-letni igralec je odraščal v New Yorku s starši ter šestimi brati in sestrami. Živeli so v majhnem stanovanju in spali v sobi brez vrat. Njegov oče Kit Culkin je bil alkoholik, ki je zlorabljal družino. Po uspehu Macauleyja ga je oropal vsega zaslužka in prisilil, da se je ukvarjal z igro tudi takrat, ko fant tega ni hotel, poroča Steel.

Dolgo je manipuliral s sinom, nato pa je Macaulay pri 14 letih naznanil, da se umika iz sveta igralstva. Kmalu zatem je Kit Culkin umrl in Macaulayjeva kariera je šla samo še navzdol, začele pa so se tudi njegove težave z opiati

Sam doma - Kevin
Sam doma - KevinFOTO: Profimedia

Njegova priljubljenost je padala, producenti pa niso vedeli, kaj bi z njim. Mnogi so ga ustavljali na ulici in mu govorili, da ni več tako srčkan kot v filmu, kar ga je močno prizadelo. 

Čeprav je imel denar, mu je otroštvo, ki ga je posvetil igri, veliko vzelo. Odločil se je, da bo nadaljeval s tem, s čimer je začel, toda na žalost so ga narkotiki že vzeli pod svoje okrilje. Za kokain je zapravil tudi do šest tisoč evrov na mesec, zaradi posedovanja marihuane pa so ga celo aretirali in obsodili na leto dni pogojne kazni. 

Tako je danes videti Kevinova mama iz filma 'Sam doma'
Preberi še
Tako je danes videti Kevinova mama iz filma 'Sam doma'

Na srečo mu je na koncu le uspelo in se je uspešno izvlekel iz pekla mamil, nato pa je izjavil, da "nikoli ne bi postal to, kar je, če ne bi jemal mamil"

Macaulay Culkin in Brenda Song s sinom.
Macaulay Culkin in Brenda Song s sinom. FOTO: Profimedia

Rešila ga je ona ...

Brenda Song in Macaulay Culkin sta skupaj že od leta 2017, spoznala pa sta se na snemanju filma 'Changeland'. Brenda je za 'Entertainment Tonigh' povedala, da imata skupno preteklost, in sicer da sta igrala skupaj že kot otroka.

"Otroci igralci ... O tem se sploh ne smemo pogovarjati, samo pogledamo se v oči in vemo, kaj si mislimo," je povedala Brenda, ki jo poznamo iz programa Disney Channel.

Po več letih boja z odvisnostjo se je odločil ...
Preberi še
Po več letih boja z odvisnostjo se je odločil ...

Brenda in Macaulay imata skupaj že dva otroka. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Macaulay Culkin in Brenda Song
Macaulay Culkin in Brenda SongFOTO: Profimedia
4 znamenja, ki jih čakajo romantični božični prazniki
Preberi še
4 znamenja, ki jih čakajo romantični božični prazniki
Tako je princesa Diana uničila božič
Preberi še
Tako je princesa Diana uničila božič

Vir: story.hr

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478