Zadovoljna.si
Celine Dion

Trači

Najprej je izgubila moža in brata, letos pa se je poslovila tudi njena mama

M. A.
31. 03. 2020 16.10
0

Celine Dion v zadnjih letih ni bilo lahko. Pred štirimi leti je zaradi raka izgubila svojega moža, ki je bil njena edina ljubezen v življenju, takoj zatem za boleznijo še brata, letos pa se je poslovila še njena mati, ki je dopolnila 92 let. Celine pa je včeraj praznovala 52. rojstni dan, a kmalu bi bilo vse drugače.

Le kdo na svetu ni slišal za pevsko divo Celine Dion, ki svetu ni podarila zgolj uspešnice My Heart Will Go On, temveč tudi številne druge uspešnice, kot so A New Day Has Come, Because You Loved Me in I'm Alive. A kmalu bi bila glasbena pop zgodovina devetdesetih let močno bolj osiromašena, saj je Celine Dion v kanadskem Quebecu na svet privekala kot 14. otrok.

Celine Dion objavila čustveno sporočilo
Preberi še
Celine Dion objavila čustveno sporočilo
Celine Dion z možem in svojo mamo.
Celine Dion z možem in svojo mamo.FOTO: Profimedia

Dionovi so bili revna družina, ker pa je bilo v hiši veliko lačnih ust, mama Thérèse Dion sprva nad novico o nosečnosti ni bila navdušena. Še več, razmišljala je o splavu, od tega pa naj bi jo odvrnil lokalni duhovnik, ki je Celinino mamo prepričal, naj otroka obdrži. Zgodbo je v preteklosti potrdila tudi Celine, ki je ameriškim medijem povedala, da čuti, da svoje življenje dolguje prav omenjenemu duhovniku. 'Rekel ji je, naj ne gre proti naravi. Zato priznam, da na nek način čutim, da življenje dolgujem njemu. Ampak moja mama je krasna. Ko se je potolažila in sprejela usodo, ni tratila časa z obžalovanjem ali skrbjo. Rada me je imela z vsem svojim bitjem, z enako močjo, kot je ljubila vse svoje otroke.'

Thérèse Dion je rodila 14 otrok, Celine je bila zadnja.
Thérèse Dion je rodila 14 otrok, Celine je bila zadnja.FOTO: Profimedia

Thérèse je umrla 17. januarja letos, dva meseca pred 93. rojstnim dnem, Celine pa je morala naslednji dan stopiti na oder. 'Verjamem, da ste slišali novico o moji mami,' je nagovorila občinstvo v Miamiju. 'V redu sem, vsi smo v redu. Sinoči smo se vsi otroci zbrali v Montrealu ob njej in večer smo preživeli z njo. Spominjali smo se zgodb iz preteklosti. Peli smo pesmi. Objeli smo se in se poslovili.'

Celine Dion si je pravkar omislila frizuro tega poletja
Preberi še
Celine Dion si je pravkar omislila frizuro tega poletja
Celine je moža izgubila 14. januarja pred štirimi leti, mamo pa 17. januarja letos.
Celine je moža izgubila 14. januarja pred štirimi leti, mamo pa 17. januarja letos.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399