Zadovoljna.si
Mariah Carey in Bryan Tanaka

Trači

Priljubljeni par se je razšel po 7 letih zveze

Zadovoljna.si
21. 12. 2023 10.30
0

Mariah Carey in Bryan Tanaka sta končala svoje razmerje po več kot sedmih letih zveze. Čeprav se je zdelo, da sta eden izmed najbolj složnih parov, nista mogla uskladiti svojih želja in prioritet.

Mariah Carey in Bryan Tanaka sta leta 2006 začela poklicno sodelovati, a sta se leta 2016, potem ko se je Mariah Carey razšla z zaročencem Jamesom Packerjem, začela videvati tudi v romantičnem smislu, ne zgolj poklicno. 

Slavna pevka in plesalec sta se kmalu podala na romantično potovanje, naklonjenost sta si izkazovala tudi na turneji, skupaj sta preživljala počitnice in potovala po svetu. Čeprav sta se Careyjeva in Tanaka sprva razšla po petih mesecih zveze, sta se znova združila le nekaj tednov pozneje.

Zvezdnika šokirala z razhodom tik pred poroko
Preberi še
Zvezdnika šokirala z razhodom tik pred poroko

Čeprav sta več let uživala v medsebojni družbi, pa se zdaj zdi, da se je njuna zgodba zares končala. Po poročanju tujih medijev naj bi bil razlog za razhod to, da si Tanaka želi otrok, ona pa za razširitev družine ne želi niti slišati. 

Starostna razlika med njima je sicer štirinajst let, Tanaka je star 40 let, Mariah pa 54 let. Pomembno je omeniti tudi, da on trenutno svojih otrok še nima, Mariah pa ima z nekdanjim možem Nickom Cannonom dvanajstletna dvojčka (Monroe in Moroccan Cannon). 

Mariah Carey in Bryan Tanaka
Mariah Carey in Bryan TanakaFOTO: Profimedia

Par je bil skupaj sedem let, številni pa so posumili, da nekaj ni v redu, ko se je pevka, ki jo poznamo zaradi pesmi 'All I want for Christmas is you', sama odpravila na tradicionalni izlet v Aspen. Tanaka se niti pojavil na božični turneji, ki se je začela novembra. 

"Želi začeti živeti svoje življenje," je zdaj povedal vir blizu para, Mariah Carey pa je v resnici spodbudila govorice o razhodu že v začetku tega meseca, ko je za People povedala, da ima za seboj precej težko leto.

To je razlog, da se po 40 letih zveze noče poročiti
Preberi še
To je razlog, da se po 40 letih zveze noče poročiti

"Veselim se božiča vse leto, ker lansko leto ni bilo najboljše. Hvaležna sem za vse, a to ni bil najbolj zabaven božič na svetu," je dejala. Par so sicer nazadnje skupaj videli marca.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Mariah Carey
Mariah CareyFOTO: Profimedia
Zvezdnici navdušili v drznih opravah
Preberi še
Zvezdnici navdušili v drznih opravah
Se bo Jason Statham poročil?
Preberi še
Se bo Jason Statham poročil?

Vir: glossy.espreso.co.rs, people.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375