Takšna je bila pred 25 leti, zdaj pa … enaka!

M. A.
04.10.2019, 8:04
1
Lahko verjamete, da bo v tem mesecu minilo že 25 let, odkar je ameriška pevska diva Mariah Carey izdala božični album Merry Christmas, na katerem je tudi ikonična pesem All I Want for Christmas Is You? Omenjeni album vse do danes ostaja najbolj prodajani božični glasbeni album vseh časov, prodali so kar 15 milijonov izvodov, zdaj pa se je Careyjeva odločila, da bo iz njega spet iztisnila nekaj milijonov.

Pesem, brez katere si danes ne predstavljamo veselega decembra, All I Want for Christmas Is You, je ena najpriljubljenejših pesmi dive Mariah Carey, njeno skupno premoženje pa finančni strokovnjaki ocenjujejo na vrtoglavih 275 milijonov evrov. Bodimo iskreni, pevka v zadnjih letih ni bila deležna tako velikih uspehov, kot jih je bila vajena v devetdesetih letih, a zdaj je našla način, zaradi katerega bo to božično sezono o njej ponovno govoril ves svet.

PREBERI ŠE
Mariah, si to res ti?!

Mariah se je odločila, da z božičnim albumom ponovno zasluži.
Mariah se je odločila, da z božičnim albumom ponovno zasluži.FOTO: Profimedia

Pevka je namreč sporočila, da bo ob 25. obletnici izida albuma ponovno izdala identičen album, a bo ta seveda prišel s številnimi dodatki. Tako svojim oboževalcem obljublja, da bodo poleg že znanega albuma dobili še dodatnega, na katerem so redki remixi pesmi, do zdaj neobjavljeni posnetki z Mariahinega božičnega koncerta, ki ga je priredila leta 1994, prav tako pa bo pesem Sugar Plum Fairy dobila novo božično preobleko. Ob vsem tem naj bi Mariah albumoma priložila še nekaj svojih fotografij, osebno sporočilo in celo božične okraske z njeno podobo. Poleg vsega omenjenega je Mariah napovedala še pet božičnih koncertov po ZDA, s katerimi bo novembra in decembra razvajala svoje ameriške oboževalce in jim tako vzbudila božično veselje. Careyjeva se je v Evropi sicer nazadnje mudila v letošnjem poletju, ko je v sklopu turneje Caution obiskala osem evropskih mest.

PREBERI ŠE
Bila je seks simbol 90. let, danes pa je neprepoznavna!

Mariah bo ponovno delila božično veselje, 'prenovljeni' album bo izšel 1. novembra.
Mariah bo ponovno delila božično veselje, 'prenovljeni' album bo izšel 1. novembra.FOTO: Profimedia

Kaj pa naslovnica albuma? Ta ostaja enaka, kot je bila leta 1994. Podoba mlade Mariah, ki pozira v seksi božičkovem kostumu na snegu je ena prepoznavnejših fotografij pop glasbe 90. let, in konja, ki zmaguje, se pač ne zamenja. Še posebej, če je 25 let mlajši …

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke