Zadovoljna.si
Marijana Brecelj

Trači

Slovenska igralka ostaja negativna

M. A.
31. 03. 2020 10.26
0

Sicer ljudje vedno poudarjamo, da moramo biti pozitivni in verjeti v boljšo prihodnost, a zdi se, da je globalna pandemija koronavirusa spremenila tudi to. Zdaj je boljše, da ostajamo negativni, to pa lahko dosežemo le tako, da ostajamo varno doma in se distanciramo od drugih. Tega se dobro zaveda tudi igralka Marijana Brecelj.

Marijano Brecelj lahko v seriji Najini mostovi spremljamo kot upokojeno zdravnico Franjo Premrl, ki pozna številne skrivnosti ostalih likov, a te dni je ustavljeno tudi snemanje serije, saj je zdaj pomembno, da ostajamo doma. S tem bomo namreč pomembno prispevali k omejitvi širjenja koronavirusa med ljudmi in s skupnimi močmi poskrbeli, da se naša življenja čim prej vrnejo v stare tirnice.

Tega o Robertu Korošcu še niste vedele
Preberi še
Tega o Robertu Korošcu še niste vedele
Marijana Brecelj v seriji Najini mostovi igra zdravnico Franjo.
Marijana Brecelj v seriji Najini mostovi igra zdravnico Franjo.FOTO: POP TV

Te dni si lahko tako končno vzamete čas zase in si privoščite vse, za kar vam je vedno zmanjkovalo časa, s tem pa boste ostali tudi negativni. Negativna ostaja tudi Marijana, ki nam je poslala šaljivo, a hkrati tudi izjemno resno sporočilo. Oglejte si ga spodaj, serije Najini mostovi pa ne spreglejte od ponedeljka do srede ob 20.00 na POP TV. Vse zamujene epizode najdete na VOYO.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493