Zvezdnika danes ne bi več prepoznali

J.V.
13.10.2020, 8:00
1
Matthew Perry, ki ga večina še danes pozna kot sarkastičnega Chandlerja iz nanizanke Prijatelji, je v zadnjih letih postal skoraj nerazpoznaven. Tokrat so zvezdnika ujeli med zapuščanjem poslovne stavbe na Beverly Hillsu in mnoge je presenetil njegov videz.

50-letni igralec se je v preteklosti že večkrat znašel na naslovnicah medijev zaradi svojega videza. Neurejen in vidno postaran je tokrat zapuščal eno od poslovnih stavb na Beverly Hillsu, s fotografij, ki so jih posneli paparaci pa je razvidno tudi to, da je Perry v zadnjih mesecih pridobil kar nekaj dovečnih kilogramov, ki jih je vmes že uspešno izgubil. 

Matthew je prebrodil kar nekaj težkih situacij v življenju. Že v času snemanja serije je namreč zapadel v odvisnost od drog in alkohola. Ko je spoznal, da tako ne more več živeti, se je prijavil na rehabilitacijsko kliniko in zdravljenje uspešno končal. Od takrat se zvezdnik izogiba alkoholu, ki ga je, kot kaže, zamenjal z drugo slabo razvado, hitro prehrano.

Zvezdnik sicer še danes ostaja v tesnem stiku z nekdanjo igralsko zasedbo serije Prijatelji, obenem pa je tudi zelo dober prijatelj s slovenskim hokejistom Anžetom Kopitarjem. Spomnimo, da se je udeležil tudi njegove poroke, ki se je leta 2013 odvijala na Otočcu.

Ne spreglejte dvojnih epizod humoristične serije Prijatelji od ponedeljka do petka ob 18.55 na Kanalu A.

Matthew Perry-5
Matthew Perry-5FOTO: Profimedia

Matthew Perry-3
Matthew Perry-3FOTO: Profimedia

Matthew Perry-2
Matthew Perry-2FOTO: Profimedia

Matthew Perry-4
Matthew Perry-4FOTO: Profimedia