Zadovoljna.si
Matthew Perry je spregovoril o svoji bitki z odvisnostjo.

Trači

Pokojni Matthew Perry: 'Nikoli nisem bil dovolj'

N. Č., Zadovoljna.si
31. 10. 2023 05.00
0

Minuli vikend smo se poslovili od izredno nadarjenega in hudomušnega igralca, ki nas je vedno znova znal nasmejati do solz. Čeprav si ga bomo zapomnili predvsem po vlogi navihanega Chandlerja, ga je v resničnem življenju pestilo kar nekaj težav. V svoji knjigi "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" je zvezdnik spregovoril tudi o svojem razmerju z Julio Roberts, ki kljub obetavnemu začetku ni imelo srečnega konca.

Minuli vikend, 28. oktobra, je igralec Matthew Perry umrl pri 54 letih doma v Los Angelesu. Na ta dan je bil najden nepremičen v masažni kadi, reševalci pa mu niso mogli več pomagati. Ironično je ta datum tudi rojstni dan njegove nekdanje punce in prve zvezde Hollywooda, Julie Roberts.

Umrl je Matthew Perry, poznamo ga iz serije Prijatelji
Preberi še
Umrl je Matthew Perry, poznamo ga iz serije Prijatelji

Julia Roberts in Matthew Perry sta se spoznala, preden je Julia gostovala v drugi sezoni kultne serije "Prijatelji". V svoji knjigi "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" je Perry razkril, da je Julia povedala producentom serije, da bo gostovala le pod pogojem, da bodo vključili njen lik Susie Moss v zgodbo Chandlerja Binga

Na njeno prošnjo je Perry odgovoril z romantično gesto in ji poslal "tri ducate rdečih vrtnic s kartico, na kateri je pisalo: 'Edina stvar, ki je bolj vznemirljiva kot tvoje gostovanje v seriji, je, da končno imam izgovor, da ti pošljem rože.'"

Njuno razmerje se je začelo precej nekonvencionalno. Preden sta se prvič srečala v živo, sta si namreč dopisovala kar preko faksa. Matthew Perry je razkril, da je v knjigi razkril, da sta si izmenjala 'na stotine' faksov, kljub temu, da sta imela oba zelo zasedene urnike. 

Matthew Perry in Julia Roberts
Matthew Perry in Julia RobertsFOTO: Profimedia

"Tako se je začelo trimesečno dvorjenje z vsakodnevnimi faksi. To je bilo pred internetom, pred mobilnimi telefoni vse naše izmenjave so potekale po faksu. In bilo jih je veliko; na stotine," je zapisal in opisal, kako je od trikrat do štirikrat na dan sedel za svoj faks in gledal kos papirja, ki je počasi razkrival njeno naslednje sporočilo.

Pokojni igralec je njena sporočila opisal kot "pametna", hkrati pa so mu dajala občutek, kot da "je bila postavljena na ta planet, da nasmeji svet". "Način, kako je nizala stavke, kako je videla svet, kako je artikulirala svoje edinstvene misli, vse je bilo tako očarljivo," je še dodal pokojni igralec.

Žalosten razlog, zakaj nikoli ni spremljal serije, ki mu je prinesla milijone
Preberi še
Žalosten razlog, zakaj nikoli ni spremljal serije, ki mu je prinesla milijone

Kmalu zatem so faksi "postali romantični", kar je povzročilo "peturne" telefonske pogovore, preden se je par srečal iz oči v oči. Matthew Perry je v knjigi zapisal: "Potem naju ni bilo več mogoče ustaviti: peturni pogovori tukaj, štiriurni pogovori tam. Padali smo; nisem bil prepričan, v kaj, ampak padali smo (zaljubila sta se)."

Par je zmenkoval nekaj mesecev, preden sta se leta 1996 razšla. Razmerje je prekinil Matthew, za razhod pa je navedel zelo nenavaden in boleč razlog – prepričan je bil, da zanjo nikoli ne bo dovolj.

Ženska, zaradi katere bo Matthew Perry začel hujšati
Preberi še
Ženska, zaradi katere bo Matthew Perry začel hujšati

"Zmenkovanje z Julio Roberts je bilo zame preveč. Ves čas sem bil prepričan, da se bo razšla z mano," je zapisal in dodal: "Zakaj ne bi? Nisem bil dovolj; nikoli ne bi mogel biti dovolj; bil sem zlomljen, upognjen, nevreden ljubezni. Zato sem se, namesto da bi se soočil z neizogibno agonijo izgube nje, razšel s čudovito in briljantno Julio Roberts." 

Več o njegovem življenju lahko izveste na VOYO, kjer vas že čaka intervju novinarke Diane Sawyer z igralcem Matthewom Perryjem o njegovi knjigi, uspehu, težkem boju z odvisnostjo od alkohola ter o življenju nasploh.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Matthew Perry je umrl 28. oktobra 2023.
Matthew Perry je umrl 28. oktobra 2023.FOTO: Profimedia
Takšen je danes zvezdnik iz ikonične serije Prijatelji
Preberi še
Takšen je danes zvezdnik iz ikonične serije Prijatelji
Življenjske lekcije, ki smo se jih naučile iz kultne serije Prijatelji
Preberi še
Življenjske lekcije, ki smo se jih naučile iz kultne serije Prijatelji

Vir: harpersbazaar.com, ndtv.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493