Zadovoljna.si
Mattia Rutar

Trači

Tekmovalec Kmetije se je opogumil in našel ljubezen

M. A.
29. 05. 2022 05.00
0

Simpatični Primorec, ki smo ga lani spoznali v resničnostnem šovu Kmetija, je našel srečo v ljubezni. Mattia, ki svoje življenje rad deli s svojimi sledilci na Instagramu, je pred dnevi razkril, da dopustuje na Dolenjskem, družbo pa mu je delala skrivnostna mladenka.

Čeprav dneve navadno preživlja delovno, se je 20-letni Koprčan te dni odpravil na dopust, to pa je delil tudi s svojimi 10.000 sledilci na Instagramu. Ti  so hitro opazili, da tam ni sam, ampak mu družbo dela skrivnostno dekle. Ko je sledilcem odgovarjal na vprašanja, so se tako seveda vsula vprašanja o identiteti dekleta, in čeprav tega ni razkril, je potrdil, da je spet srečno zaljubljen. 'Nekega dne sem šel v Trst po opravkih, ko sem jo naključno srečal na ulici. Bila mi je všeč in rekel sem si, da nimam česa izgubiti, zato sem pristopil k njej in jo vprašal po njenem Instagramu,' je priznal Primorec, ki več ni hotel  razkriti, in se ob tem pošalil: 'To je moj Instagram. Vam jaz nisem več zanimiv?'

Mattia Rutar iskreno: 'Svoj cilj sem dosegel'
Preberi še
Mattia Rutar iskreno: 'Svoj cilj sem dosegel'

Spomnimo, da se je Mattia lani preizkusil v resničnostnem šovu Kmetija, ob odhodu pa je v pogovoru za naš portal dejal, da ničesar ne obžaluje in da je dosegel svoj cilj. Ko je avgusta lani vstopil v šov, je sicer na vprašanje o ljubezni dejal, da 'je zapleteno', nekateri tekmovalci pa so v tednih, ki so sledili, namigovali, da se je v šovu zapletel tudi s Polono Kranjc. Nekaj vprašanj Mattijevih sledilcev se je sicer nanašalo tudi na udeležbo v šovu, Koprčan pa je priznal, da se bo morda še kdaj pojavil pred kamerami.

Mattia Rutar je spet srečen v ljubezni.
Mattia Rutar je spet srečen v ljubezni.FOTO: POP TV

Odprte pa so že prijave za novo sezono Kmetije. Moč, znanje ali spretnost – kateri izziv bi vi izbrali v areni? Zdaj imate priložnost, da se tudi vi preizkusite v areni, stkete nove prijateljske vezi z neznanci, okusite medijsko slavo ali le zadihate v neokrnjeni naravi. Morda vas preprosto veseli delo z živalmi, poljedelstvo ali kmečka opravila. Vse to in še več ponuja Kmetija. Prijavi se v enega najbolj priljubljenih resničnostnih šovov v Sloveniji, spopadi se s tedenskimi nalogami in sotekmovalci  ter osvoji nagrado. Prijavnico najdete TUKAJ.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Kmetija
KmetijaFOTO: POP TVKOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375