Zadovoljna.si
Meg Ryan

Trači

Po plastičnih operacijah igralka zdaj ''tarča'' še zaradi frizure

N. Č.
16. 01. 2024 05.00
0

Meg Ryan je na Critics Choice Awards 2024 navdušila z odlično obleko, a največ pozornosti je požela njena pričeska, ki je postala pravi hit.

Meg Ryan se na rdeči preprogi ne pojavlja prav pogosto, zdaj pa je to storila z veliko stila. Pozornost je tokrat pritegnila z odličnim stajlingom in pričesko, ki so jo mnogi poimenovali kar 'Meg Ryan paž'.

Tokrat je navdušila v obleki, ki je bila popolnoma prekrita z bleščicami, z ozkim krojem, ki je poudaril njeno vitko postavo. Igralka je omejila dodatke na minimum, vso pozornost pa je pritegnil njen značilni večplastni paž, ki ga mnogi imenujejo kar 'The Meg'.

Vse zanima, kaj je Nicole naredila s svojim obrazom
Preberi še
Vse zanima, kaj je Nicole naredila s svojim obrazom

Meganina pričeska, ki je prevladovala v lepotni kulturi v 90. letih, se je vrnila v polnem sijaju, ko se je igralka konec oktobra pojavila v oddaji 'Late Night with Seth Meyers'. Gledalci so hitro opazili, da igralkina nova pričeska spominja na njene slavne lase iz 90. let. Meganina frizerka Sally Hershberger je takrat dejala, da ni pričakovala, da bo igralkin nov videz povrnil toliko nostalgije po pričeski 'The Meg'. 

Meg Ryan nekoč
Meg Ryan nekočFOTO: Profimedia

Mimogrede, pričeska 'The Meg' se je rodila na snemanju filma 'French Kiss' leta 1995, ko je Hershbergerjeva prvič ustvarila razmršen videz Meganinega lika. Njen razmršen slog v filmu je hitro pridobil na popularnosti in mnoge ženske in trendseterke tistega časa so sprejele ta razmršen slog. Zdaj, ko je paž najbolj priljubljena pričeska, ta videz spet pridobiva na priljubljenosti.

Meg pa v zadnjem času ni požela zgolj pohval, temveč tudi kritike. Številni ji očitajo preveč lepotnih popravkov in trdijo, da zdaj ni več videti kot tista Meg Ryan, v katero so se zaljubili v 90. letih prejšnjega stoletja. Njen obraz so označili za deformiran in iznakažen, s komentarji pa se strinjajo tudi tisti, ki igralko sicer obožujejo.

Meg Ryan: 'Njen obraz je deformiran in iznakažen'
Preberi še
Meg Ryan: 'Njen obraz je deformiran in iznakažen'

Več o komentarjih in kritikah si lahko preberete v članku Meg Ryan: 'Njen obraz je deformiran in iznakažen'.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Meg Ryan navdušila v črni svetleči obleki na Critics Choice Awards 2024.
Meg Ryan navdušila v črni svetleči obleki na Critics Choice Awards 2024.FOTO: Profimedia
Je oskarjevki ta sivolasi šarmer ukradel srce?
Preberi še
Je oskarjevki ta sivolasi šarmer ukradel srce?
Zvednika tudi mama ne prepozna več
Preberi še
Zvednika tudi mama ne prepozna več
Kirurg razkril spremenjen videz nekoč najbolj privlačnega igralca
Preberi še
Kirurg razkril spremenjen videz nekoč najbolj privlačnega igralca

Vir: people.com, tportal.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399