Zadovoljna.si
Meg Ryan

Trači

Meg Ryan: 'Njen obraz je deformiran in iznakažen'

N. Č.
08. 11. 2023 11.20
1

Igralka Meg Ryan se je po osmih letih premora vrnila na veliko platno, nastopila je v filmu 'What Happens Later'. Veselje njenih številnih oboževalcev ob njeni vrnitvi pa je zasenčila razprava o njenem videzu po plastični operaciji. Na družbenih omrežjih so se pojavili komentarji, ki so sprožili burno razpravo.

Čeprav so mnogi navdušeni nad vrnitvijo Meg Ryan v svet filma, zabave in blišča, pa so družbena omrežja preplavili komentarji o njenem videzu po morebitnih estetskih posegih. Uporabniki so izrazili svoje mnenje, ki ni bilo najbolj laskavo ...

Mnogi so se spraševali, ali je naredila preveč popravkov na svojem obrazu, in izražali skrb, da zdaj ni več videti kot tista Meg Ryan, v katero so se zaljubili v devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Njen obraz so označili za deformiran in iznakažen, s komentarji pa se strinjajo tudi tisti, ki igralko sicer obožujejo.

"Super je spet videti Meg Ryan v filmu, vendar si želim, da ne bi naredila toliko spremem na svojem obrazu," je pokomentiral eden izmed oboževalcev. "Film se lahko imenuje 'Kaj se dogaja z obrazom Meg Ryan'," pa je zapisal drugi.

Bila je noseča, on pa jo je prevaral s Khloe Kardashian
Preberi še
Bila je noseča, on pa jo je prevaral s Khloe Kardashian

Komentarji glede njenega videza so se nadaljevali. "Nikoli ne bom naredila ničesar na svojem obrazu, da ne bi izgledala kot Meg Ryan. Vse ženske v Hollywoodu to počnejo, da na koncu vse izgledajo enako. Uboga, nekoč je bila tako sladka," je še eden izmed komentarjev, ki so se pojavili.

Meg Ryan
Meg RyanFOTO: Profimedia

Meg Ryan - preteklost

Meg Ryan je javnost osvojila z vlogama v romantičnih komedijah, kot sta 'Ko je Harry srečal Sally' in 'Romanca v Seattlu'. Kljub filmskim uspehom je njena kariera doživela preobrat po snemanju filma 'Kate in Leopold'. Estetski popravki njenega obraza so močno spremenili njen videz in zato so je režiserji začeli izogibati.

"Preveč je naredila. To je bil šok za ljudi in ni več videti kot Meg Ryan, v katero smo se zaljubili," je dejal režiser filma James Mangold

Zaradi estetskih popravkov ima Meg težave s spreminjanjem obrazne mimike, kar pa je nedvomno ključnega pomena pri njenem poklicu.

Meg Ryan
Meg RyanFOTO: Profimedia

Meg Ryan – estetski popravki

Čeprav Meg Ryan nikoli ni javno priznala estetskih posegov, je očitno, da je na njenem obrazu prišlo do sprememb. Plastični kirurgi opozarjajo, da gre pogosto za poskus reševanja osebnega nezadovoljstva, ki se lahko konča s prekomernimi popravki in izgubo naravne mimike obraza.

Čeprav tudi tega nikoli ni javno priznala, je očitno, da si je Meg polnila najprej vbrizgala v ustnice, a sodeč po besedah plastičnih kirurgov se ni ustavila pri tem.

"Ne gre samo za ustnice. Nos je drugačen, ličnice, botoks je več kot očiten. Ljudje se ne zavedajo, da obstaja zasvojenost s plastično kirurgijo. Ona ni edini primer. Običajno gre za poskus razrešitve neke vrste osebnega nezadovoljstva " je pred časom za Daily Mail povedal plastični kirurg Mark Robery.

To je najbolj seksi moški leta 2023
Preberi še
To je najbolj seksi moški leta 2023

Meg Ryan se je po osmih letih sicer res vrnila na filmsko platno, vendar so film zasenčili komentarji o njenem videzu in uporabi plastične kirurgije. Kaj pa vi mislite? Je res naredila preveč popravkov?

Meg Ryan
Meg RyanFOTO: AP
Bila je ena najbolj zaželenih igralk, danes je njeno življenje precej drugačno
Preberi še
Bila je ena najbolj zaželenih igralk, danes je njeno življenje precej drugačno
Nekdanja misica razkazovala obline v mikro bikiniju
Preberi še
Nekdanja misica razkazovala obline v mikro bikiniju

Vir: story.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413