Zadovoljna.si
Princ Harry, Kate Middleton, Meghan Markle

Kraljevo

Meghan Markle in Kate Middleton: to je resnica o njunem odnosu!

J.V.
02. 03. 2018 12.35
5

Za Meghan Markle je prvi letni kraljevi dobrodelni forum, strokovnjaki za govorico telesa pa te dni že analizirajo njeno vedenje in ga primerjajo z govorico telesa cambriške vojvodinje Kate Middleton. To kar so ugotovili, je marsikoga presenetilo.

Pretekli teden sta se princ Harry in princ William v družbi njunih srčnih izbrank udeležila prvega letnega kraljevega dobrodelnega foruma. To je bil obenem tudi prvi uradni dogodek za bodočo članico kraljevega dvora, zato je povsem razumljivo, da je bila Meghan na trenutke videti malce nervozna. A je svoje delo kljub temu več kot odlično opravila.

Kate Middleton in Meghan Markle
Kate Middleton in Meghan Markle FOTO: Profimedia

Razlog, zakaj se bosta tako hitro poročila, je srce parajoč!

Njeno govorico telesa je pod mikroskop vzela tudi strokovnjakinja Judi James, ki pravi, da je Meghan delovala kot 'sila narave', odločna, da se njen glasi sliši. Če je bil torej kdo prepričan, da bo Meghan zaradi neizkušenosti ostala v Katini senci, se je močno zmotil.

Med njima je bilo tekom dogodka zelo malo komunikacije, a sodeč po njunih gibih je Meghan prevzela vodilno vlogo. Znak vodenja in statusa je sprememba pozicij, ki ji drugi sledijo, teorija, zaradi katere je Meghan pripadla dominantna vloga. Kate je bila namreč tista, ki je posnemala njene gibe in ne obratno.

Kate ostala v senci lepe Meghan

Spremenila pa se je tudi dinamika med Kate in Harryjem. Medtem ko je princ William vedno veljal za bolj uradnega, sta se Kate in Harry v preteklosti večkrat skupaj šalila, zdaj pa je njeno mesto očitno prevzela Meghan. V nekem trenutku je Harry naredil smešno grimaso, na katero se je Kate odzvala z velikim nasmehom, nato pa opazila, da je bila njegova grimasa namenjena Meghan, ki se je na ves glas zasmejala. Kate je ob tem vidno upadel obraz, glavo pa žalostno nagnila na eno stran.

"Meghan se zdi sproščena, njene roke so spuščene, ma rahel nasmeh, kar kaže na to, da se počuti varno. Dvignjene obrvi dokazujejo, da je pozorno poslušala. Njena poza je značilna za ljudi, ki so tega navajeni  in jim je všeč, da se jih snema. Tudi Kate je v njeni družbi videti sproščena in njena rahlo nagnjena glava je dokaz, da pred njo ne izvaja avtoritete. Igrala se je s prstom leve roke, gesta, kii kaže, da ji je udobno, da se počuti varno tudi kadar je pred kamero, zaradi česar ji ni treba igrati,« trdi strokovnjakinja.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413