Zadovoljna.si
Meghan Markle - naslovna

Trači

To je naredila bivšemu možu!

J.V.
03. 04. 2018 09.47
25

Nekaj tednov pred težko pričakovano kraljevo poroko so v javnost pricurljale informacije o tem, kako se je končal prvi zakon Meghan Markle.

Meghan Markle
Meghan Markle FOTO: AP

Kot da niso bile dovolj že fotografije, na katerih je Meghan Markle zgoraj brez, naslovnice svetovnih medijev te dni polnijo tudi podrobnosti iz njenega prvega zakona s Trevorjem Engelsonom. 

V njeni biografiji, ki so jo objavili v Sunday Times, med drugim piše, da si je Meghan vedno želela postati slavna. In ko je leta 2013 dobila eno izmed glavnih vlog v seriji Nepremagljivi dvojec, se je njen zakon s producentom nenadoma končal. Tega ni pričakoval niti Trevor, Meghan pa naj bi mu svojo odločitev sporočila zelo hladnokrvno – po pošti mu je poslala poročni prstan. Meghan je takrat namreč snemala v Torontu, Trevor pa je živel v njunem stanovanju v Los Angelesu. 

Nekateri menijo, da Meghan nikoli ne bi postala zvezda brez Trevorja. Ko sta se spoznala, je bila ona le ena od ambicioznih igralk v Hollywoodu, čez dve leti pa je krasila naslovnice največjih svetovnih medijev. Njena odločitev, da si ne želi biti več z njim v zakonu, naj bi ga zlomila.

Hladen razhod z nekdanjim možem je po mnenju mnogih popolno nasprotje podobi, ki jo Meghan kaže v javnosti, odkar je ta izvedela za njeno romanco z britanskim princem Harryjem. Britanski mediji so prepričani, da gre za podobo, ki je bila ustvarjena načrtno.

Meghan Markle
Meghan MarkleFOTO: AP
Nepremagljivi dvojec
Nepremagljivi dvojecFOTO:

 

 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493