Melania Trump božično drevo pričakala v plašču za 2000 evrov

J.V.
26.11.2019, 11:28
8
Prva dama Melania Trump je uradno prevzela božično drevo, ki bo letos krasilo Belo hišo, za sprejem pa je izbrala prekrasen plašč svetovno znane modne znamke Dolce & Gabbana, ki sicer stane dobrih 2000 evrov.

Sprejem božičnega drevesa se marsikomu mora ne zdi tako zelo pomemben dogodek, a prva dama Melania Trump ga je vzela zelo resno in se zanj tudi zelo lepo uredila.

Nekdanja slovenska manekenka je namreč iz Bele hiše stopila oblečena v dolg plašč s cvetličnim vzorcem, ki ga je podpisala modna hiša Dolce & Gabbana in v redni prodaji stane 2134 evrov. 

PREBERI ŠE
Melania Trump v najudobnejših gležnarjih s peto

Stajling, ki ga je nosila pod plaščem, je bil črn, videz pa je dopolnila s semiš črnimi škornji, ki so delo njene najljubše modne znamke Christian Louboutin, katere prepoznavni znak je rdeč podplat.

S prihodom božičnega drevesa na kočiji predsedniški par nadaljuje tradicijo, ki traja že vse od leta 1960. Drevo je prvi dami predal Larry Snyder, ki je slavil na letošnjem tekmovanju najlepšega božičnega drevesa, ki zmagovalcu omogoča, da drevo preda predsedniški družini. 

PREBERI ŠE
Melania Trump pokazala svoj pravi obraz

Melania Trump
Melania TrumpFOTO: Profimedia

Melania Trump
Melania TrumpFOTO: Profimedia

Melania v škornjih modne znamke Christian Louboutin.
Melania v škornjih modne znamke Christian Louboutin.FOTO: Profimedia