Zadovoljna.si
Trump zapušča Belo hišo

Trači

'Melania Trump je bila vedno vdana žena, vse, kar je počela, je bila igra'

J.V.
03. 02. 2021 08.05
1

V zadnjih štirih letih je bilo veliko takšnih, ki so Melanio Trump obravnavali kot le še eno politično žrtev v igri Donalda Trumpa, zdaj pa nekdanja kolegica in svetovalka lepe Slovenke trdi, da je bila vse to le igra in da je nekdanja prva dama že od nekdaj zelo vdana soproga.

Kaj se bo zgodilo z zakonom Donalda in Melanie Trump po odhodu iz Bele hiše, je vprašanje, ki si ga zastavljajo mediji in javnost. Mnogi so prepričani, da je nekdanja prva dama že vrsto let ujeta v nesrečnem zakonu in da so javni incidenti v zadnjih štirih letih, na primer tisti, ko je pred vsemi umaknila roko soprogu, to le še dodatno potrjevali. Pa je vse to res? 

Po mnenju njene nekdanje prijateljice in svetovalke Stephanie Winston Wolkoff ni. Ta namreč trdi, da je bila vse to igra bivšega predsednika in prve dame, scenarij zanjo pa sta napisala sama. Kot pravi, je Melania v resnici zelo vdana soproga, ki podpira svojega moža – vsi njeni izlivi jeze, ki so se zgodili v javnosti, so bili zaigrani. Vsem, ki so prepričani, da bo Melania zdaj zapustila Donalda, pa sporoča: "Pozabite! To se ne bo zgodilo, to nikoli ni bil njen načrt."

Božični klic Donalda Trumpa.
Božični klic Donalda Trumpa.FOTO: AP

 Za Hollywood Life je pojasnila: "Mislila sem, da je Melania drugačna od ostalih. Ni, ampak v to sem verjela, tako kot so ljudje verjeli Donaldu, ko jim je ves čas obljubljal ene in iste stvari. Morala sem na težji način spoznati, da je povsem Trumpova." Winston Wolkoffova je prepričana, da je Melania zaslužna za Donaldovo publiciteto in uspeh. "Ona je bila vedno njegov prvi klic ne glede na to, kje se je nahajala. In prva stvar, ki ji jo je rekel, ko jo je poklical, je bila: 'Draga, kako sem se odrezal?' Kot da potrebuje njeno potrditev."

Incidenti, ko se je Melania v javnosti do svojega moža vedla zelo hladno in ni želela, da se je ta dotika, pa so bili po besedah Stephanie le preusmerjanje pozornosti, dimna zavesa. "Tako so se ukvarjali z njunim odnosom in niso videli, kaj se v resnici dogaja."

Melania s hladno gesto zavrnila svojega moža
Preberi še
Melania s hladno gesto zavrnila svojega moža

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493