Zadovoljna.si
Melania Trump

Trači

Melania Trump: Odraščala sem tam, kjer si vedno pazil na denar

J.V.
03. 05. 2020 10.45
17

Prva dama Melania Trump se danes lahko pohvali z zavidanja vredno garderobo, ki je polna razkošnih dizajnerskih modnih kosov. Gre za modne kose, ki so skrbno izbrani in zaradi katerih nekdanja slovenska manekenka zadnji dve leti ponosno nosi naziv svetovne modne ikone in ene najbolje oblečenih prvih dam Amerike.

Melania Trump med obiskom Argentine
Melania Trump med obiskom Argentine FOTO: Profimedia

Melania Trump je prva dama, odkar je njen soprog Donald Trump leta 2017 zmagal na predsedniških volitvah. V zadnjih dveh letih si je 50-letna Melania prislužila naziv svetovne modne ikone in modni strokovnjaki se strinjajo, da se uvršča v sam vrh najbolje oblečenih prvih dam Amerike. Vrednost njene garderobe bi verjetno marsikoga šokirala, kot tudi to, da je Melania leta 2005 v intervjuju dejala, da ni strastna nakupovalka in da pozna vrednost denarja. 

Le nekaj mesecev, preden je skočila v zakonski stan z Donaldom Trumpom, je Melania Larryju Kingu na vprašanje, kako je, ko si lahko privoščiš, karkoli ti poželi srce, dejala: "Odraščala sem tam, kjer si vedno pazil na denar. Kjer ne kupuješ veliko in si ne rečeš 'V redu, kupil bom to, čeprav mi ni povsem všeč. Da nekaj kupiš, ti mora biti res všeč." Donald Trump, ki je med intervjujem sedel poleg žene, je dodal: "Nikoli ni izkoristila situacije, kot bi iskreno to naredila večina žensk." 

V zadnjih dveh letih si je 50-letna Melania prislužila naziv svetovne modne ikone.
V zadnjih dveh letih si je 50-letna Melania prislužila naziv svetovne modne ikone.FOTO: Profimedia
Melania Trump znova navdušila z modnim izborom
Preberi še
Melania Trump znova navdušila z modnim izborom

"Veliko zaslužim tudi sama. Vem, kaj pomeni delati in kaj pomeni denar," je še dodala Melania. Po poročanju spletnega portala Express naj bi številna poročila razkrila, da je Melania aprila za oblačila zapravila 15 tisoč evrov, številka pa je v resnici verjetno še višja. Njeni kontroverzni modni kosi so v preteklosti dvignili že kar nekaj prahu. Vsi se še zelo dobro spomnimo zelene parke s hrbtnim napisom 'Res mi je vseeno, pa tebi?'. 

Za modno ikono je sicer veljala že pred vselitvijo v Belo hišo, v zadnjih nekaj letih pa je svoj modni stil izpilila do popolnosti. Minimalizem in eleganca sta dve besedi, s katerima bi lahko opisali stajlinge, s katerimi je po mnenju številnih prekosila tudi svojo predhodnico Michelle Obama.

Po poročanju spletnega portala Express naj bi številna poročila razkrila, da je Melania aprila za oblačila zapravila 15 tisoč evrov.
Po poročanju spletnega portala Express naj bi številna poročila razkrila, da je Melania aprila za oblačila zapravila 15 tisoč evrov.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368