Zadovoljna.si
Melania Trump

Trači

Melania Trump postala tarča kritik

M. A.
31. 03. 2020 14.18
8

Globalna pandemija koronavirusa dosega vse kotičke sveta, vse bolj pa se razmere zaostrujejo tudi v Združenih državah Amerike, kjer so oči javnosti usmerjene v ameriškega predsednika Donalda Trumpa, posledično pa tudi v njegovo ženo Melanio. Slednja sicer o koronavirusu le redko spregovori, zdi pa se, da jo še takrat napadejo.

Medtem ko ves svet ljudi poziva, naj ostanejo doma in se zdoma odpravijo le po najnujnejših opravkih, je Melania Trump na svoj Twitter namreč zapisala: "Če le lahko, si privoščite nekaj trenutkov zunaj in vdihnite malo svežega zraka. Uživajte v pomladi in čudoviti naravi. Vsi moramo paziti nase, le tako bomo lahko pazili tudi na druge," je dejala in ob zapis dodala fotografijo cvetočih dreves v parku. Čeprav smo prepričani, da je želela le dobro, pa se je nanjo vsul plaz kritik. Številni so jo obkladali z žaljivkami, predvsem pa so izpostavili, da marsikdo nima na voljo ogromnega posestva, kjer se lahko giba brez prisotnosti drugih ljudi. Ob njen zapis so se obregnile celo medicinske sestre, ki so prvo damo pozvale, naj se njen mož bolj zavzame za bitko s koronavirusom, preden bo prepozno.

Američani so se ujezili, ker jim je prva dama svetovala odhod v naravo.
Američani so se ujezili, ker jim je prva dama svetovala odhod v naravo.FOTO: Profimedia

Melania pa je te dni pod neprestanim plazom obtožb. Prejšnji teden so se številni Američani na družbenih omrežjih spraševali, kje se njihova prva dama skriva in kakšno je njeno mnenje o trenutni situaciji, zakaj se ne oglasi. Ko pa je tišino prekinila, je očitno le razjezila druge ljudi.

Je Melania poskušala zbežati?
Preberi še
Je Melania poskušala zbežati?

Ameriška prva dama se je sicer ta teden večkrat zahvalila tistim, ki se najbolj borijo z nevidnim sovražnikom, prav tako pa je starše pozvala, naj pri svojih otrocih pazijo na varno rabo interneta. Med drugim je svoje sledilce celo povabila na virtualen ogled Bele hiše.

Ko najslavnejša Slovenka zasenči Kate Middleton
Preberi še
Ko najslavnejša Slovenka zasenči Kate Middleton
Medicinske sestre so kar prek Twitterja Melanio pozvale, naj njen mož postane učinkovitejši v boju proti koronavirusu.
Medicinske sestre so kar prek Twitterja Melanio pozvale, naj njen mož postane učinkovitejši v boju proti koronavirusu.FOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493