Melania osupnila v jakni, ki jo to jesen hoče vsaka ženska

J.V.
24.09.2020, 8:04
3
Da bodo safari jakne 'must have' modni kos te sezone, smo poročali že pred nekaj dnevi, zdaj pa je modni trend jeseni 2020 potrdila tudi nekdanja slovenska manekenka in prva dama Amerike Melania Trump.

Sredi predsedniških izborov je Melania Trump obiskala Manchester v južnem New Hampshiru, v katerem je obiskala gasilni dom, kjer je najprej imela pogovor s šefom postaje, ki pomaga zaposliti odvisnike, nato pa govorila tudi z mamo, ki bije bitko z odvisnostjo. In če bi nekoč za obisk izbrala elegantno obleko, je Melania tokrat posegla po bolj udobnem stajlingu. 

Tako 50-letna prva dama slovenskih korenin tokrat ni postala tarča modnih kritikov, ki so jo v preteklosti že večkrat kritizirali zaradi neprimernih modnih oprav, med katerimi je tudi jakna z napisom 'Res mi ni mar, je tebi?'. Marsikdo pa se prav tako še danes spomni salonarjev z vrtoglavo visoko peto, v katerih se je sprehodila po ulicah Teksasa, potem ko ga je prizadel orkan. 

PREBERI ŠE
Jakna, ki bo absolutni hit letošnje jeseni

Za tokratni obisk je Melania izbrala jakno iz semiša v rjavi barvi in tako imenovanem 'safari' kroju, ki bo to jesen zelo priljubljen. Pod jakno se je podpisala modna znamka Elie Tahari in je lepo poudarila njen ozki pas. Kombinirala jo je z elegantnimi hlačami bež barve in salonarji, ki se jim težko odreče, tudi kadar potuje. 

Melania Trump-3
Melania Trump-3FOTO: Profimedia

Melania Trump-4
Melania Trump-4FOTO: Profimedia

Melania Trump-1
Melania Trump-1FOTO: Profimedia

Melania Trump-2
Melania Trump-2FOTO: Profimedia