Melania Trump v najbolj vročem stajlingu leta

J.V.
19.07.2019, 9:13
1
Prva dama Melania Trump je velika ljubiteljica srednje dolgih oblek, tokrat pa je nekdanja slovenska manekenka iz Sevnice naredila izjemo in izbrala trenutno eno najpriljubljenejših modnih kombinacij.

Melania blestela v hlačni obleki
Melania blestela v hlačni oblekiFOTO: Profimedia

Ameriški predsednik Donald Trump in prva dama Melania Trump sta v Beli hiši gostila ameriške športnike, ki so sodelovali v poletnih svetovnih igrah specialne olimpijade. Melania, ki smo jo sicer vajeni videti elegantnih oblekah srednje dolžine, se je tokrat odločila za malce drugačen in bolj posloven modni stajling.

Lepa Sevničanka je namreč izbrala ta hip zmagovalno modno kombinacijo, ki zasenči vse modne trende. Gre za hlačni kostim, ki je vodilni trend te sezone in je lahko videti zelo ženstven, a hkrati eleganten.

PREBERI ŠE
Modna kombinacija, ki je obnorela ženske po vsem svetu

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Čeprav so modne navdušenke po vsem svetu prepričali barviti hlačni kostimi, zelo 'in' so namrečl tudi kostimi v neonskih odtenkih, pa se je Melania odločila za klasičen črn blazer, pod katerim je nosila belo srajco in elegantne črne hlače. Pika na i celotnemu videzu so bili salonarji s kačjega usnja in visoko peto. Tako preprosto, a zelo šik! Včasih je manj res več ... 

PREBERI ŠE
Melania Trump: skozi belo obleko se je videlo vse

Melania blestela v hlačni obleki
Melania blestela v hlačni oblekiFOTO: Profimedia

Modni trend pa ni navdušil le Melanio, ampak tudi pevkoKaty Perry. Slavna pevka je za zasedanje na sodišču izbrala hlačni kostim v priljubljenem pastelnem odtenku, pod katerim je nosila oprijet bel top in ga kombinirala s prozornimi sandali. 

Katy Perry
Katy PerryFOTO: Profimedia