Zadovoljna.si
Melissa McCarthy - 1

Trači

Nekoč so jo klicali traktor, a poglejte jo danes

E.R.
04. 04. 2024 05.00
0

Melissa McCarthy je izgubila 30 kilogramov, zasluge za to pa pripisala dolgočasnemu načinu življenja.

"Shujšala sem, a verjetno ne bo tako za vedno. Sprijaznila sem se s tem, da bo moja teža vedno naraščala in padala, in s tem se ne obremenjujem več tako, kot sem se nekoč," je izjavila 53-letna ameriška igralka Melissa McCarthy, ki je v zadnjem času deležna pohval glede svoje nove linije. Slavna komedijantka je shujšala za približno trideset kilogramov, a ker ni razkrila načina hujšanja, so se pričela ugibanja, ali gre za preprosto dieto ali morda za injekcije Ozempic, ki "ubijajo" lakoto in so trenutno hit med njenimi slavnimi kolegi.

Postala je neprepoznavna
Preberi še
Postala je neprepoznavna

Zvezdnica številnih komedij, ki je svojo kariero začela s stand up nastopi, je večkrat odkrito spregovorila o svojem boju z debelostjo, pa tudi o nesramnih komentarjih na račun svojega videza. "Nekoč me je televizijska voditeljica vprašala, ali sem šokirana nad dejstvom, da kljub temu, da sem tako obilna, delam v tem poslu. Spomnim se, kako sem postala rdeča v obraz in pomislila sem če bi želela, bi te, ker sem tako ogromna, lahko zdrobila," je v smehu povedala Melissa, ki ji je tako kot mnogim obilnejšim ženskam humor vedno predstavljal obrambo pred zlonamernimi komentarji.

Med njeno kariero so jo klicali "povodni konj" in "traktor" ter ji zagotavljali, da ji v filmski industriji ne bo uspelo, ker ne dosega hollywoodskih lepotnih standardov, vendar je bilo prav to, da ni videti kot supermodel, dejstvo, da je pomagala milijonom žensk po vsem svetu, da se identificirajo z njo. Vojsko oboževalk si je pridobila v poznih devetdesetih, nato pa se je lotila svoje prve drastične diete.

"Štiri mesece sem bila pod zdravniškim nadzorom na tekoči dieti in uspelo mi je shujšati za trideset kilogramov, a je to strašno vplivalo na moje duševno zdravje. Mislila sem, da bom znorela od lakote," je priznala Melissa.

Po 19 letih zakona sta še vedno popolnoma nora drug na drugega
Preberi še
Po 19 letih zakona sta še vedno popolnoma nora drug na drugega

Pri svojih 153 centimetrih je včasih nosila kar 125 kilogramov, z leti je menjala vse mogoče konfekcijske številke in dolgo je trajalo, da se je sprejela, k čemur je najbolj pripomogel njen 50-letni mož, komik in režiser Ben Falcone. Poročena sta 19 let, imata dve hčerki – 16-letno Vivian in 14-letno Georgette – igralka pa pravi, da se je šele v poznih tridesetih ob Benovi ljubezni in podpori končno začela dobro počutiti v svoji koži.

Melissa McCarthy in Ben Falcone
Melissa McCarthy in Ben Falcone FOTO: Profimedia

Vsaka njena vloga je požela veliko uspeha in zaradi tega se zdi, kakor da se je občinstvo naveličalo lepotic s popolnimi proporci v dizajnerskih oblačilih in si zaželelo junakinje, kot je ona sama, nekoga z odvečnimi kilogrami, ki nakupuje v poceni trgovinah, ne živi glamurozno, že skorajda povprečno, in je vseeno kar srečna in zadovoljna.

Navkljub uspehu in slavi pa je dolgo trajalo, da si je odpustila svoje nepopolnosti in začela težave s težo reševati na bolj zdrav način.

'Plus size' vplivnica s fotografijami v kopalkah navdušuje splet
Preberi še
'Plus size' vplivnica s fotografijami v kopalkah navdušuje splet

Zadnja leta se drži zdrave prehrane z visoko vsebnostjo beljakovin in malo ogljikovih hidratov, brez predelane hrane in sladkorja, pije zeleni čaj in veliko vode ter si ne očita, če se kdaj pregreši. Nikoli ne bo suha, želi pa ohraniti težo, pri kateri se dobro počuti.

"Da bi bil videti dobro, moraš živeti dolgočasno življenje – moraš se odreči vsemu, ne smeš se zabavati, spat pa moraš iti ob pol sedmih. To je trik," je komentirala Melissa, ki je ustvarila tudi linijo za močnejše ženske.

Nenavadna dieta, s pomočjo katere je shujšala za 22 kilogramov
Preberi še
Nenavadna dieta, s pomočjo katere je shujšala za 22 kilogramov

"To sem storila, ker sem se na lastne oči prepričala, kako težko ljudje, kot sem jaz, najdejo lepa oblačila. Bila sem nominirana za oskarja in iskala sem kreacijo kreatorja, v kateri bi se pojavila na podelitvi, a ko sem se obrnila na šest oblikovalcev za pomoč, so me vsi zavrnili," je razkrila igralka, ki pravi, da se zaveda, da bo njen boj s kilogrami trajal vse življenje. Je pa ena teža, do katere zagotovo nima zadržkov, in to je ta na njenem računu – Melissa ima namreč pod palcem kar 82 milijonov evrov.

Melissa McCarthy
Melissa McCarthyFOTO: Profimedia
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Melisso McCarthy boste lahko v petek, 5. aprila, ujeli na POP TV, kjer bo ob 21.15 predvajana komedija Duša zabave (Life of the Party), v kateri je nastopila v glavni vlogi. V njej spremljamo Deanno, dolgoletno gospodinjo, ki po ločitvi sklene, da se s tem ne bo obremenjevala, temveč se bo podala novim izzivom naproti. Odločena, da končno diplomira, začne Deanna znova obiskovati fakulteto, in to prav tisto, na kateri študira njena hčerka. Čeprav ima hči pomisleke o mamini odločitvi, se vedno bolj jezična Deanna z vso dušo preda novemu študentskemu življenju in veseljačenju, med študijskim letom pa ji uspe znova odkriti samo sebe.

Takšna je bila pred 1 letom, ne boste verjeli, kakšna je danes!
Preberi še
Takšna je bila pred 1 letom, ne boste verjeli, kakšna je danes!

V družbi zabavne zvezdnice pa boste na POP TV lahko preživeli tudi sobotni večer, 6. aprila, saj bo ob 20.00 na sporedu romantična komedija Življenje, kot ga poznaš (Life As You Know It). V njem se Holly in Eric se spoznata na zmenku na slepo, kamor ju pošljeta prijatelja Peter in Allison, ki imata hčerko Sophie. Zmenek je prava katastrofa, zato se Holly in Eric ne nameravata nikoli več videti. A usoda hoče drugače. Ko Peter in Allison umreta v prometni nesreči, morata Holly in Eric kot botra njune hčerke poskrbeti za malo Sophie. Tako morata pozabiti na pretekle zamere, zaživeti pod eno streho, premostiti medsebojne razlike, se spopasti s številnimi novimi preizkušnjami in na koncu postati zgledna starša.

Ga prepoznate? S svojo novo podobo je šokiral svet
Preberi še
Ga prepoznate? S svojo novo podobo je šokiral svet

Vir: www.gloria.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493