Zadovoljna.si
Michelle Pfeiffer

Trači

Želela je, da bi bil z njeno sestro, zdaj pa ...

N. Č.
16. 11. 2023 05.00
0

Hollywoodski par, sestavljen iz igralske legende Michelle Pfeiffer in pisatelja ter producenta Davida E. Kellyja, je praznoval izjemnih 30 let skupnega življenja. Njuna ljubezen se je začela na neobičajen način, a je s časom postala ena najmočnejših in najbolj navdihujočih ljubezenskih zgodb v Hollywoodu.

Michelle Pfeiffer in David Kelly sta se prvič srečala na zmenku na slepo, ki se je začel precej nerodno, vendar je njuno začetno nerodnost hitro nadomestila iskrica, ki je prerasla v trajno povezanost.

"30 let blaženosti," je pred kratkim zapisala Pfeifferjeva ob objavi na družbenem omrežju Instagram, ko sta praznovala njuno 30. obletnico. Ta zapis priča o trdni in globoki zvezi, ki sta jo gradila skozi leta.

Približno leto nazaj je slavna igralka spregovorila o tem, kako sta se z Davidom pravzaprav spoznala, razkrila je celo, da je šlo za zmenek na slepo, priznala pa je tudi, da jo je bilo pred tem prvim srečanjem zelo strah. 

Leto dni po razhodu spregovoril o prevari
Preberi še
Leto dni po razhodu spregovoril o prevari

"Bila sem nekoliko živčna ... Imela sem že kar nekaj slabih zmenkov na slepo in sem si prisegla, da ne bom več šla nanje, ampak moja najboljša prijateljica mi je rekla: Prosim, samo še zadnjič, spoznaj tega tipa, Davida Kellyja. Zato sem rekla, v redu, in se odločila, da grem na zmenek," je povedala Michelle.

"Bila sem prepričana, da je dobra ideja, da gremo na bowling. Tako smo se vsi skupaj najprej dobili na večerji malo prej. To je bilo malo neprijetno, a mislim, da je bilo potem na bowlingu vse v redu," se je Michelle spomnila prvega srečanja z možem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Večerja pa ni potekala brez zapletov. Na večerji je David sedel nasproti njene sestre Didi, medtem ko je Michelle končala nasproti Davidovega najboljšega prijatelja. 

"Z mojo sestro sta se samo pogovarjala, ker je zelo očarljiva in zelo dobra v družbi. Jaz nisem tako dobra. Pa tudi on je malo sramežljiv, kar pomeni, da sva bila oba malo sramežljiva," je povedala Michelle, nato pa dodala, da se je v nekem trenutku obrnila k svoji najboljši prijateljici in ji namignila, da bi bila morda njena sestra Didi boljša izbira za Davida, saj sta se res ujela, sama pa je nad njim že nekako obupala.

Slovenska vplivneža sta v pričakovanju
Preberi še
Slovenska vplivneža sta v pričakovanju

Na srečo je bila njena prijateljica prepričana v njuno zvezo dovolj za obe, zato ji je rekla: "Nehaj razmišljati o tem. Ubila te bom. Sediš skoraj nasproti svojega moža." Njene besede so se na koncu izkazale za resnične.

"Do tistega trenutka nisva spregovorila niti dveh besed. Tako da ne vem, kako se ji je to zdelo, ampak v vsakem primeru se ni začelo dobro," je svojo misel zaključila Michelle, ki se je z Davidom poročila manj kot eno leto po tem malce nerodnem srečanju, njun zakon pa traja še danes. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pfeifferjeva je že začela postopek posvojitve otroka, ko je spoznala Kellyja, tako da sta na koncu skupaj vzgajala njeno posvojenko Claudio, leta 1994 pa sta na svet pozdravila še sina Johna Henryja.

Kljub začetnim izzivom je bila iskrica med njima močna, da se je med njima razvila vzajemna ljubezen, ki traja že tri desetletja.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Michelle Pfeiffer in mož David E. Kelley
Michelle Pfeiffer in mož David E. KelleyFOTO: Reuters
Znana voditeljica naj bi pri 58 pričakovala otroka
Preberi še
Znana voditeljica naj bi pri 58 pričakovala otroka
Veste, kako je videti hčerka Claudie Schiffer?
Preberi še
Veste, kako je videti hčerka Claudie Schiffer?

Vir: glossy.espreso.co.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493