Zadovoljna.si
Michelle Pfeiffer-1

Trači

Česa takšnega po katastrofalnem prvem zmenku ni pričakovala

E.R.
24. 02. 2024 05.00
0

Igralka Michelle Pffeifer je svojega moža spoznala na zmenku na slepo, kjer pa niti ena stvar ni potekala tako, kot bi morala. Slab začetek pa očitno res pomeni dober konec, saj sta zakonca nedavno praznovala 30. obletnico poroke.

Michelle Pfeiffer in David E. Kelley sta poročena že 30 let, a začetek njune ljubezenske zgodbe je bil vse prej kot pravljičen!

Ameriška igralka Michelle Pfeiffer (65) le redko deli podrobnosti iz svojega zasebnega življenja, pred kratkim pa je svojemu možu, filmskemu producentu Davidu E. Kelleyju, javno čestitala za trideseto obletnico poroke.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Glede na to, da gre za hollywoodski par, predstavlja število srečnih let zakona, ki sta jih zvezdnika nanizala, pravi uspeh. Še posebej zato, ker njuna ljubezenska zgodba zveni kakor scenarij nekega romantičnega filma.

Michelle Pffeifer je Davida E. Kelleyja spoznala na zmenku na slepo. Po tem, ko se je leta 1988 po sedmih letih zakona ločila od prvega moža, igralca in režiserja Petra Hortona, je bila pri iskanju nove ljubezni zelo previdna.

Michelle Pfeiffer in Peter Horton
Michelle Pfeiffer in Peter HortonFOTO: Profimedia

Njuno srečanje je zato organiziral skupni prijatelj. Da Michelle in David ne bi bila v zadregi, so se dogovorili, da bosta po večerji odšla na bowling, kjer se bosta lažje sprostila in bolj povezala.

"Bila sem zelo živčna ... Pred tem sem imela nekaj slabih zmenkov na slepo in prisegla sem, da jih ne želim več, toda moj najboljši prijatelj je rekel: 'Prosim, samo še zadnjič pojdi in spoznaj Davida Kelleyja', zato sem privolila ," je razkrila voditelju Jimmyju Fallonu v 'The Tonight Show'.

Po 23 letih zakona še vedno zaljubljena kot najstnika
Preberi še
Po 23 letih zakona še vedno zaljubljena kot najstnika

Z njo so se naposled odpravili tudi drugi prijatelji, med katerimi pa je bila tudi Michellina sestra DeDee Pfeiffer.

"S sestro sta nenehno klepetala, ker je zelo očarljiva, jaz pa nisem kot ona. Malo sem sramežljiva," je pojasnila Michelle.

Michelle Pfeiffer
Michelle PfeifferFOTO: Instagram - Michelle Pfeiffer

V nekem trenutku je na kegljišču svoji najboljši prijateljici celo potiho rekla, da misli, da bi morala njena sestra DeDee končati z Davidom. Toda njena prijateljica ji je odvrnila: "Da si nisi zdaj slučajno priklicala nesreče. Pazite, kaj počnete, ker sedim ravno nasproti tvojega naslednjega moža."

Vsi govorijo o njegovem sinu. Ko ga boste videli, vam bo jasno, zakaj!
Preberi še
Vsi govorijo o njegovem sinu. Ko ga boste videli, vam bo jasno, zakaj!

Čeprav tisti večer nista izmenjala več kot dveh besed, je bilo to dovolj, da sta ponovno slišala in se dogovorila za ponovno srečanje. Tokrat sta se dobila sama in ljubezen med njima je zacvetela. Po le desetih mesecih zveze sta se 13. novembra 1993 skrivaj poročila.

Od takrat sta o svojem zasebnem življenju precej skrivnostna, znano je le, da imata dva že odrasla otroka, hčerko Claudio Roso (30) in sina Johna Henryja Kelleyja II. (29), ki je dobil ime po dedku, ameriškem športnem velikanu v hokeju.

Michelle Pfeiffer z družino
Michelle Pfeiffer z družinoFOTO: Reuters

Malo preden sta začela razmerje, je igralka začela postopek posvojitve dekleta. Sčasoma sta skupaj vzgajala malo Claudio, nato pa se je leta 1994 rodil še njun biološki sin.

"Tako sva v bistvu takoj dobila otroka, ki ga večina parov na začetku zveze nima. Oba sva se videla kot starša, še preden sva nadgradila svoj odnos. Na nenavaden način je to ublažilo pritisk med nama. Bilo je v pravem trenutku. Mislim, to je bil pravi dokaz o tem, kakšna oseba je, pa tudi o dejstvu, da včasih tradicionalen način početja ni vedno najboljši," je igralka povedala za Good Housekeeping.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Igralko Michelle Pffeifer boste lahko to nedeljo, 25. februarja, ujeli tudi na KINO, kjer bo ob 20.00 predvajan film Malavita (Family), v kateri je nastopila v glavni vlogi poleg Roberta De Nira in Tommyja Leeja Jonesa.

Kdo je bila Griselda Blanco, o kateri še danes govori ves svet?
Preberi še
Kdo je bila Griselda Blanco, o kateri še danes govori ves svet?

V akcijski komediji boste lahko spoznali zgodbo tipične ameriške mafijske družine, ki se znajde na razpotju življenja. Potem ko glava družine Fred izda skrivnosti mafijskih sodelavcev, policija njegovo družino vključi v program varovanja prič. Preselijo jih na francosko podeželje, kjer pa med poskusi vklopa v običajno družbo Fredova ukazovalna žena Maggie, temperamentna hčerka Belle in podjetni sin Warren naletijo na številne zabavne težave. Ko jim za vrat začnejo dihati tudi maščevalni kriminalni znanci, mora družina znova družiti moči, zavihati rokave in rešiti težave, kot najbolje znajo.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368