Zadovoljna.si
Mihaela NASLOVNICA

Trači

Mihaela (Sanjski moški) je ponovno samska

M. A.
12. 06. 2020 15.01
1

Mihaela Muhvić je v lanski sezoni šova Sanjski moški Hrvaške predstavljala največjo konkurenco Slovenki Nuši Rojs, ki je na koncu tudi osvojila Mijevo srce. Njuna sreča žal ni trajala, kot kaže, pa prav tako ni trajala zveza z Mihaelinim novim fantom. Svetlolaska je namreč ponovno samska.

Le nekaj mesecev po končanem snemanju šova Sanjski moški Hrvaške, v katerem se je uvrstila vse do superfinala, ljubezen pa ji nato izpred nosa speljala prav slovenska pevka Nuša Rojs, je prek Instagrama Mihaela Muhvić presenetila z novico, da je srečno zaljubljena. Kljub temu da je na družbenem omrežju delila nekaj fotografij svojega izbranca, o njem ni govorila in tako ni izdala njegove identitete. A hrvaški mediji poročajo, da je tudi ta zveza končana, 22-letnica pa ponovno samska. Z Instagrama je tudi izbrisala njune skupne fotografije.
 

Mihaela je po lepotnem posegu povsem drugačna
Preberi še
Mihaela je po lepotnem posegu povsem drugačna

’Res je, znova sem samska,’ je potrdila za hrvaški RTL, ki je prvi izvohal novico o tem, da ima Mihaela ponovno strto srce. ’Ko sva skupaj preživela več časa, sva ugotovila, da imava v življenju drugačne prioritete in da se ne ujameva, zato sva končala,’ je priznala svetlolaska, ki je ob koncu šova z grenkim priokusom dejala, da sama ne bo več iskala ljubezni, ampak bo počakala, da ta najde njo. Kdo je sicer v tej vezi naredil prvi korak, Mihaela ni povedala, a kot kaže, možnosti za povratek ni.

Mihaela se je borila za Mijevo srce, a na koncu priznala premoč Slovenki Nuši Rojs.
Mihaela se je borila za Mijevo srce, a na koncu priznala premoč Slovenki Nuši Rojs.FOTO: Warner Bros.

Mihaela pa prav tako ni več v stiku z Mijem Matićem, v katerega se je zagledala med snemanjem šova. ’Tu in tam si všečkava kakšno fotografijo na družbenih omrežjih,’ je šaljivo povedala in dodala, da ga kljub temu ohranja v lepem spominu. Podobno je sicer za našo spletno stran povedala tudi Nuša Rojs, ki je dejala, da kljub vsemu ve, da lahko vedno računa nanj, če bi res potrebovala njegovo pomoč, enako pa lahko on računa na njeno. Njeno izpoved si oglejte TUKAJ.

Borila se je za srce sanjskega moškega, zdaj pa je zaročena z drugim
Preberi še
Borila se je za srce sanjskega moškega, zdaj pa je zaročena z drugim
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493