Zadovoljna.si
Mijo Matić NASLOVNA

Trači

To je lepotec, ki bo dvigal temperaturo v letu 2020

M. A.
06. 12. 2019 08.42
0

Zima se je komaj dobro začela, a je že takoj pošteno pokazala svoje zobe, saj so se temperature po vsej državi spustile pod ničlo. Če nam trenutno čas krajšajo številne spletke in taktike, ki se dogajajo na letošnji Kmetiji, dih pa jemljejo neverjetne preobrazbe v šovu Znan obraz ima svoj glas, novo leto s seboj prinaša novo zgodbo, zaradi katere nam bo še pošteno vroče.

Na POP TV januarja prihaja hrvaški resničnostni šov Gospodin Savršeni, v katerem se bo za srce fitneserja in seksi gasilca Mija Matića borilo kar 20 lepotic, med drugim tudi ena Slovenka. V šov namreč vstopa Nuša Rojs, lanska polfinalistka v šovu Slovenija ima talent, sicer pa tudi znana slovenska pevka, ki so ji številne sotekmovalke očitale, da se je v šov prijavila zgolj zaradi promocije.

Še ena Slovenka, ki je navdušila Hrvate
Preberi še
Še ena Slovenka, ki je navdušila Hrvate

’Zagotovo je bil to eden izmed razlogov, ni bil pa glavni ali edini razlog. Predvsem sem bila radovedna, zanimalo me je, kako bi se znašla v takšni situaciji. Zanimalo me je, kako se bom lahko sporazumevala v hrvaščini, kako bom delovala v družbi še devetnajstih deklet, ker sem v zasebnem življenju samotarka. S prijatelji, ki jih večinoma imam, tudi delam, nimam pa veliko tistih, s katerimi bi žurala in posedala po kavah. Zato me je zanimalo, kako bi se znašla v takšnem kokošnjaku in kako bi to name vplivalo. Poleg radovednosti je bila potem seveda promocija, poleg tega pa še ljubezen. Bila sem samska, puščala sem možnost, da se zaljubiš v šovu, čeprav sem dvomila, da se to dejansko pred kamerami res lahko zgodi. Šla sem iz svoje cone udobja,’ nam je zaupala v pogovoru za portal Zadovoljna.si.

Tudi Slovenka Nuša Rojs se bo borila za srce hrvaškega lepotca Mija.
Tudi Slovenka Nuša Rojs se bo borila za srce hrvaškega lepotca Mija.FOTO: Osebni arhiv

Konkurenca pa je težka, saj bo ob Nuši na Mijevo vrtnico čakalo še 19 deklet. 28-letni Mijo, ki živi v Zagrebu, se je sicer rodil v Ljubljani, danes pa se preživlja predvsem kot osebni trener, pred leti pa se je navduševal nad nogometom. Več o njem si lahko preberete TUKAJ.

Kdo je seksi Hrvat, ki je ukradel srce Nuši Rojs?
Preberi še
Kdo je seksi Hrvat, ki je ukradel srce Nuši Rojs?

Januar ne bo vroč zgolj zaradi družbe Mija Matića v hrvaški verziji šova Sanjski moški, temveč tudi zaradi številnih iskric, ki bodo preskočile med njim in dekleti ter zaradi prepirov, ki se bodo rodili v hiši.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357