Kdo je seksi Hrvat, ki je ukradel srce Nuši Rojs?

M. A.
25.09.2019, 9:34
0
Nušo Rojs je širna Slovenija spoznala lani, ko se je prijavila na 6. sezono Slovenija ima talent, kjer je v polfinalu presenetila celo s svojo avtorsko pesmijo, letošnje leto pa je štajerski pevki prineslo nov izziv. Prijavila se je namreč v hrvaško različico šova Sanjski moški, Gospodin Savršeni, kjer se je med dvajseterico deklet simpatični Mijo hitro ogrel prav za Nušo.

Čeprav na platformi YouTube najdemo kar nekaj njenih pesmi, nekatere od njih so zbrale že več kot pol milijona ogledov, je širna Slovenija pevko Nušo Rojs spoznala lani, ko se je prijavila v 6. sezono šova Slovenija ima talent, kjer se je po dodatni bitki s sotekmovalko uvrstila v polfinale, kjer je predstavila avtorsko pesem Me kdo sliši. V finalni izbor se ji žal ni uspelo uvrstiti, a glasbeno pot je vseeno nadaljevala in prav pred nekaj tedni izdala novo pesem, ki jo je naslovila Slovensko dekle.

PREBERI ŠE
Kdo je Nuša Rojs, ki smo jo spoznali v Slovenija ima talent?

Nuša Rojs se je lani v šovu Slovenija ima talent prebila v polfinale.
Nuša Rojs se je lani v šovu Slovenija ima talent prebila v polfinale.FOTO: POP TV

Naslov je mogoče še toliko bolj pomenljiv, saj Nuša slovenske barve to jesen zastopa v hrvaškem šovu Gospodin Savršeni, kjer se bori za srce Mija Matića. Čeprav ji konkurence ne manjka, vseh deklet je namreč 20, je Mijo hitro opazil Nušo in jo do zdaj že večkrat odpeljal na romantični zmenek, prav tako pa je zaenkrat edina, s katero se je tudi poljubljal. Še več, uvrstil jo je med najljubša tri dekleta, zato kaže, da se Nuša še ne bo kmalu poslovila.

Kdo je Mijo Matić?

Mijo Matić, ki ga sosedi predstavljajo kot Gospodin Savršeni (Popolni gospodič), je sicer 28-letni Hrvat, ki prihaja iz Siska, a že več let živi v Zagrebu, kjer se preživlja kot osebni trener, kar se mu pozna tudi na njegovi izklesani postavi, poleg tega pa je tudi gasilec. Še ena skupna točka z Nušo, saj je sama že pred časom izdala pesem Ponosna gasilka, kar je Miju seveda tudi zaupala.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Kot poročajo hrvaški mediji, med drugim portal Slobodna Dalmacija, je Mijo edinec, ki se je med odraščanjem ukvarjal z nogometom in med drugim celo igral za klub Zagreb, po poškodbi je nogometno žogo zamenjal za fitnes, končal pa je tudi šolo za profesionalnega gasilca, kar mu zagotovo koristi tudi v šovu, saj je treba pogosto gasiti vročo kri, ki se pojavi med kandidatkami.

Mijo je povsem običajen fant, ki svoje preteklosti in razmišljanja ne skriva. Tako med drugim piše tudi bloge, brez težav je v preteklosti spregovoril tudi o tem, kako je poskusil tako steroide kot ekstremne diete, s katerimi je svoje telo spravljal v nevarnost, na ljubezenskem področju pa so za njim tri resnejše veze; pogosto so bile te tudi na daljavo, zato je povedal, da ne vidi težav, če bi Nuša sprva ostala tudi v domačem Mariboru.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Sanjski moški prihaja tudi na POP TV!

Za svojega sanjskega moškega se bodo naslednje leto borile tudi Slovenke. Imaš prijatelja, brata, sošolca, sodelavca, ki je star od 18 do 40 let, za katerega se vsi vedno sprašujejo, zakaj je še samski? Ne oklevaj in ga prijavi TUKAJ, morda je pred njim nova dogodivščina, ki mu morebiti prinese celo ljubezen njegovega življenja.

Poznaš fanta, ki je postaven, šarmanten, star od 18 do 40 let, finančno neodvisen, le ljubezni še ni našel? Prijavi ga!
Poznaš fanta, ki je postaven, šarmanten, star od 18 do 40 let, finančno neodvisen, le ljubezni še ni našel? Prijavi ga!

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke