Zadovoljna.si
Mischa Barton

Trači

Se je spomnite? Danes je neprepoznavna

J.V.
30. 04. 2023 05.00
5

Igralka Mischa Barton je zaslovela z vlogo v priljubljeni nanizanki The O.C., ki smo jo spremljali tudi prek domačih zaslonov. Danes slavi 37. rojstni dan, a igralke, kakršno smo poznali v seriji, danes marsikdo ne bi več prepoznal.

Igralka Mischa Barton je zaslovela z vlogo v priljubljeni nanizanki The O.C.
Igralka Mischa Barton je zaslovela z vlogo v priljubljeni nanizanki The O.C. FOTO: Profimedia

Večina jo pozna kot Marisso Cooper iz kultne televizijske serije The O.C, mnogi pa se je spominjajo predvsem zaradi škandalov, o katerih so mediji poročali, kadar koli je prišla navzkriž z zakonom. Takšnih incidentov je bilo v zadnjih letih sicer zelo malo, saj se je igralka Mischa Barton povsem umaknila od oči javnosti in medijev. Za zvezdnico so bila zadnja leta precej težka, saj ji že nekaj časa ni uspelo dobiti dobre filmske vloge, imela pa je tudi težave z duševnim zdravjem, posledica tega pa je tudi nekaj dodatnih odvečnih kilogramov. 

Spomnimo

Mischo so leta 2009 zaradi živčnega zloma in težav z depresijo prisilno hospitalizirali. Igralka dokaj nerada govori o svojih težavah, vseeno pa je pred leti javno priznala, da trpi za depresijo. "Nisem duševno nestabilna. Sem precej nora in občasno čudna, ampak nikakor duševno nestabilna," je izjavila Mischa in pojasnila: "Depresijo uravnavam s pozitivnimi stvarmi v svojem življenju. Zato so moji ventili glasba, literatura ... Kolikor sem lahko slabe volje, sem lahko tudi dobre. Ljudje me dojemajo kot svetlobo v prostoru. Rada nasmejem ljudi."

Mischo so leta 2009 zaradi živčnega zloma in težav z depresijo prisilno hospitalizirali.
Mischo so leta 2009 zaradi živčnega zloma in težav z depresijo prisilno hospitalizirali.FOTO: Profimedia

In takrat so se začeli nabirati tudi kilogrami. In čeprav je njena teža v zadnjih letih nihala, nikoli več ni bila tako vitka, kot je bila v času snemanja serije The O.C. V nekem trenutku naj bi v samo štirih mesecih pridobila kar 80 kilogramov, zaradi česar je bil marsikdo v skrbeh za igralko. Žal pa to ni bila njena edina tovrstna izkušnja. Januarja 2017 so njene oboževalce šokirale fotografije njenega psihičnega zloma pred sosedi, po katerem je znova pristala v psihiatrični ustanovi.

Kilogrami so se kar nabirali

Mischa je bila od nekdaj vitka, nato pa so se kilogrami začeli nabirati. Njeni prijatelji so se takrat spraševali, kaj se z igralko dogaja. Takrat 23-letna Mischa se je vidno redila in zaman čakala, da ji bodo ponudili kakšno dobro vlogo. V štirih mesecih se je zredila za 80 kilogramov. Ljudje, ki so ji bili blizu, so se spraševali, ali ni morda igralka spet zapadla v depresijo, ker so odpovedali nadaljevanko Lepo življenje. Mischa je sicer pojasnila, da je ukinitev serije ni hudo prizadela in da verjetno ni bil pravi čas zanjo. V seriji je imela vlogo supermodela, ki si ves čas prizadeva, da bi ostal na vrhu, a hkrati ves čas tvega, da mu spodleti.

Mischa je bila od nekdaj vitka, nato pa so se kilogrami začeli nabirati.
Mischa je bila od nekdaj vitka, nato pa so se kilogrami začeli nabirati. FOTO: Profimedia
Mischa Barton
Mischa BartonFOTO: Profimedia
Mischa Barton
Mischa BartonFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493