Zadovoljna.si
Mišo

Trači

Se spomnite Miša Stevanovića, ki je šel 'do nazga'?

M. A.
09. 12. 2020 08.07
4

Vse se je leta 2005 začelo s šovom Bar. V njem pa se 12 tekmovalcev ni zgolj trudilo uspešno voditi bara v središču Ljubljane in ostati v tekmovanju, temveč je bila njihova naloga tudi ta, da so poslušali in ubogali gledalce. Tokrat se spominjamo prav posebne naloge, ki ste jo v 5. tednu zaupali Mišu Stevanoviću.

Ko je septembra 2005 na POP TV prišla 1. sezona resničnostnega šova Bar, je Slovenija ponorela. Tudi 15 let pozneje takšne šove še vedno radi spremljamo in smo jih v preteklosti videli kar nekaj, a star rek pravi, da prvega ne pozabiš nikoli. 

Številni gledalci svojih priljubljenih tekmovalcev niso spremljali zgolj prek TV-zaslonov, temveč so se v trumah zgrinjali na večerne zabave v najbolj priljubljenem baru v državi, tja pa so z veseljem čez dan hodili tudi na pogovore ob kavah, pa čeprav so kamere interaktivnega resničnostnega šova beležile tudi vsak njihov premik in izrečeno besedo. 

Za enega izmed glavnih favoritov je že zelo zgodaj v tekmovanju začel veljati takrat 26-letni Mišo Stevanović, ki je zares prišel vse do finala, a na koncu premoč priznal Ljubljančanu Andreju Lavriču. Kljub temu pa se je Mišo okitil z drugim nazivom, in sicer so ga številne gledalke razglasile za najbolj seksi tekmovalca v šovu in tako ni bil nihče presenečen, ko so v 5. tednu za poziranje zgoraj brez pred fotografskim objektivom gledalke izbrale prav Miša. 

Vsak teden so gledalci namreč glasovali za tedensko nalogo, ki so jo podelili enemu izmed tekmovalcev. Mišo je takrat sicer priznal, da ima kljub izklesanemu telesu težave z goloto in da sta se tudi s stilistko dogovorila, da sprva fotografiranje začne v hlačah, da se malce sprosti, kaj kmalu pa je priznal, da zadržkov ni bilo več, saj se je sprostil, ko mu je fotograf Aleš Bravničar tudi pustil takojšen vpogled v fotografije. Spomin na vroče fotografije si obudite v spodnjem videu.

Mišo pa se po koncu snemanja šova ni povsem umaknil izpod soja žarometov in se je med drugim med letoma 2012 in 2013 preizkusil tudi kot komentator v šovu Gostilna išče šefa. Mišo je danes sicer srečno poročen in ima dva otroka, tudi 15 let pozneje pa še vedno skrbi, da je njegovo telo v odlični formi, kar razkriva tudi na družbenih omrežjih.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Spor med Sandro Auer in Ines Juranović odmeva tudi 10 let kasneje
Preberi še
Spor med Sandro Auer in Ines Juranović odmeva tudi 10 let kasneje
Mišo Stevanović se je pred leti preizkusil tudi kot komentator v šovu Gostilna išče šefa.
Mišo Stevanović se je pred leti preizkusil tudi kot komentator v šovu Gostilna išče šefa.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493