Zadovoljna.si
Monica Bellucci

Trači

Fotografija iz leta 1989 je dokaz njene večne lepote

J.V.
02. 05. 2020 07.30
0

Italijanska igralka Monica Bellucci danes šteje 54 let in še vedno sodi v sam vrh najlepših žensk na svetu. Mnogi se strinjajo, da je lepa zvezdnica prava fatalka, dokaz, da je njena lepota večna, pa je fotografija iz leta 1989.

Italijanska zvezdnica Monica Bellucci je v preteklosti večkrat poudarila, da se nikoli ni posluževala lepotnih popravkov. Lahko bi rekli, da je odraščala v središču javne pozornosti, saj se je z manekenstvom pričela ukvarjati, ko je bila stara komaj 13 let. Leta 1988 se je preselila v Milano in njena kariera se je pričela strmo vzpenjati, leto kasneje pa je posnela fotografijo, ki danes velja za eno njenih najbolj legendarnih. 

Takrat se je Monica pojavila na naslovnici revije Elle in pričela sodelovanje z modno hišo Dolce & Gabbana, ki traja še danes. Fotografija, na kateri mlada Monica pozira v oprijeti rdeči bluzi z globokim dekoltejem, je nastala pri njenih 25 letih in še danes pogosto zaokroži po spletu. Morda tudi zato, ker dokazuje, da se fatalna Italijanka v zadnjih tridesetih letih ni prav veliko spremenila in še vedno zapeljuje z istim seksapilom in naravno lepoto. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Gre za fotografijo, ki zelo veliko pomeni tudi Monici, saj je nastala leta, ko je doživela svoj veliki preboj na modno sceno, posnel pa jo je priznani fotograf Fabricio Feri. Monica je s svojo lepoto osvajala že kot majhna deklica. Ko je imela 12 let, so jo ustavljali na ulici in ji ponujali milijone ter življenje v tujini. Pozornost je privabljala tudi v šoli, a lepota v malem mestu je bila večkrat težava kot blagoslov. "Ko sem jo nekoč vprašal, zakaj se ne druži s prijateljicami, je dejala, da jo vsi gledajo, moški, ženske in otroci. Sram jo je bilo," je povedal njen oče.

Lepoto pa sta po svoji slavni mami podedovali tudi 8-Leonie in 14-letna Deva, ki ju Monica sicer nikoli ni javno izpostavljala. Dekleti sta se ji rodili v zakonu z Vincentom Casselom, s katerim se je zvezdnica poročila leta 1999, leta 2013 pa vložila zahtevo za ločitev.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375