Zadovoljna.si
Kate - naslovna

Kraljevo

To so vsi njeni bivši fantje!

J.V.
25. 04. 2018 09.03
0

Cambriška vojvodinja Kate Middleton in princ William sta predvčerajšnjim tretjič postala starša, preden se je njuna ljubezenska zgodba začela pa je bila Kate v zvezi s tremi drugimi moškimi. Ne le, da so bili vsi trije zelo postavni, pa je mnoge presenetilo, da sta bila dva od njih tudi na seznamu gostov na njeni poroki s princem Williamom leta 2011.

William in Kate
William in KateFOTO: Profimedia

Čeprav se le še bežno spomnimo časov, ko princ William in Kate Middleton nista bila par in si marsikdo težko predstavlja, da sta se oba pred tem videvala z drugimi ljudmi, smo se odločili pobrskati, kdo so bili moški, ki jim je Kate odprla svoje srce, preden je spoznala svojega princa na belem konju. In v njenem primeru je bil pravi princ.

To do sedaj vemo o kraljevem dojenčku!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Willem Marx

Svojo prvo ljubezen je Kate spoznala leta 2000, ko je obiskovala univerzo Marlborough. Z Willemom sta po razhodu ostala prijatelja in Kate ga je povabila celo na svojo poroko leta 2011. Marx je danes poročen s perujsko televizijsko novinarko Johanno Botta. 

Rupert Finch
Rupert FinchFOTO: Profimedia

Rupert Finch

Preden je Kate postala članica britanskega kraljevega dvora, se je bežno videvala z odvetnikom Rupertom Finchem. To je bilo leta 2001, ko je obiskovala univerzo St. Andrews. Tudi Finch je bil na seznamu svatov kraljeve poroke, na katero je prišel v spremstvu soproge Lady Natashe Rufus Isaacs. 

In to le nekaj ur zatem, ko je Kate rodila!

Henry Ropner
Henry RopnerFOTO: Profimedia

Henry Ropner

Govori se, da naj bi bila Henry in Kate v romantični zvezi v kratkem obdobju, ko sta bila princ William in Kate na pavzi. To je bilo leta 2007. Henry je danes srečno poročen z žensko po imenu Natasha Sinclair.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493