Zadovoljna.si
Kylie Jenner

Trači

Na Kylie Jenner so se spravili še njeni lastni oboževalci

M. A.
01. 06. 2020 10.53
0

Ena izmed mlajših članic klana Kardashian Jenner je lani poskrbela za pravo senzacijo, ko so jo pri reviji Forbes razglasili za najmlajšo milijarderko na svetu, kar naj bi ji uspelo z uspešnim vodenjem lastne kozmetične znamke. Pred dnevi pa se je izkazalo, da naj bi Jennerjeva prirejala podatke in s tem zavedla javnost, češ da so njeni prihodki večji, kot so v resnici. Zdaj so se na mlado zvezdnico spravili še oboževalci.

Kylie Jenner pa se te dni ne sooča zgolj z obtožbami, da je prirejala omenjene podatke, zaradi česar ji lahko grozi celo zaporna kazen, temveč je prekipelo tudi številnim izmed njenih 178 milijonov sledilcev, ki so starleto opozorili, da neprestano širi 'nerealistična pričakovanja glede videza'. Pred dnevi je 22-letnica na svoj Instagram namreč objavila svojo fotografijo, na kateri je brezhibno naličena, ob njej pa je napisala, da ji 'ličenje kar gre'. Takoj se je znašla pod plazom obtožb, da je plehka, da zakaj bi moral kdo izgledati tako v času samoizolacije in da se številni zaradi takšnih objav počutijo še slabše. 'Prosim, izbriši svoj Instagram in se nehaj sramotiti,' je napisal eden izmed jeznih sledilcev. Jennerjevo so v času samoizolacije paparaci enkrat sicer ujeli nenaličeno, takrat pa je presenetila celo z drugim odtenkom svoje kože. Več si preberite TUKAJ.

Nenaličena Kylie Jenner vas bo pustila odprtih ust
Preberi še
Nenaličena Kylie Jenner vas bo pustila odprtih ust
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kot kaže, se Jennerjeva na zlobne komentarje ni odzvala, saj fotografije ni izbrisala, prav tako ni nikomur odgovorila, je pa res, da ima te dni večje težave kot nekaj zlobnih komentarjev pod svojimi fotografijami. Potem ko se je lani okitila z nazivom najmlajše milijarderke, ji je revija Forbes pred dnevi ta naziv odvzela, saj finančni podatki, s katerimi je postregla 22-letnica, niso pravi. Prave številke je javnosti sporočil kozmetični gigant Coty, ki je postal delni lastnik podjetja Jennerjeve, te pa so se močno razlikovale od tistih, ki jih je prikazovala Kylie. Zvezdnica je sicer zatrdila, da ni storila ničesar narobe, nato pa hitro obrnila pozornost na aktualno dogajanje na svetu in zaključila: 'Naštejem lahko vsaj 100 stvari, ki so trenutno pomembnejše od tega, koliko denarja imam'.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493