Najini mostovi odslej v drugem terminu

M. A.
15.11.2020, 6:00
1
Potem ko smo slovenski gledalci v tem tednu spremljali finale v 6. sezoni šova MasterChef Slovenija, se v prihajajočem tednu program na POP TV malce spreminja. Novica pa bo posebej navdušila gledalce originalne slovenske serije Najini mostovi, saj bo ta zdaj v vaše domove prišla kar štirikrat tedensko.

Dogajanje v Vipavi se je že v tem tednu močno približalo vrhuncu, ko je Ivanneuspešno poskušal podkupiti nadzornika, Ksenijapa je podkupila čistilko, da bi pridobila dostop do Ivanovega podjetja. Zdaj se nazaj domov vrača še Monika, kar bo zagotovo predvsem presenetilo Kristjana ... Dobra novica za vse, ki obožujete serijo Najini mostovi, pa je ta, da jo bomo od prihodnjega tedna spremljali kar štirikrat tedensko, in sicer od ponedeljka do četrtka ob 20.00 na POP TV. Ob tem ne pozabite, da je najnovejša epizoda na VOYOna voljo že 24 ur pred televizijsko premiero.

PREBERI ŠE
Takšen je njun odnos v zasebnem življenju

Monika se pod Karmeninim nadzorom naslednji teden vrača v Vipavo.
Monika se pod Karmeninim nadzorom naslednji teden vrača v Vipavo.

Že v prihajajočem tednu pa se bodo spletke nadaljevale. Monika se bo vrnila domov, a bo Robertše naprej močno bdel nad njo, Karmen bo grobo pritisnila na sekretarja, Ksenijapa bo dočakala slabo novico. Robert bo Valerijozapletel v nevarno sodelovanje, Lovropa bo Kristjanuponudil pomoč pri rušenju očetovega podjetja. Končno pa prihaja tudi čas, ko se bosta Monika in Kristjan ponovno srečala ... Ne zamudite novih napetih epizod serije Najini mostovi od ponedeljka do četrtka ob 20.00 na POP TV.

PREBERI ŠE
Rok Kunaver o hčerki Natalije Gros: 'Postali smo prava družina'

Najini mostovi od prihajajočega tedna na POP TV prihajajo štirikrat na teden: od ponedeljka do četrtka ob 20.00.
Najini mostovi od prihajajočega tedna na POP TV prihajajo štirikrat na teden: od ponedeljka do četrtka ob 20.00.FOTO: POP TV

Najini mostovi
Najini mostoviFOTO: POP TV