Najlepša ženska na svetu pokazala, kako je videti brez ličil

Najlepša ženska na svetu pokazala, kako je videti brez ličil

J.V.
07.08.2022, 4:15
9
Romunka Madalina Ghenea slovi kot ena najlepših žensk na svetu, zdaj pa je na družbenih omrežjih objavila fotografije, na katerih je pozirala brez kančka ličil.

Madalina Ghenea
Madalina GheneaFOTO: Profimedia

34- letna Madalina Ghenea, romunska manekenka in igralka, ki so jo mnogi razglasili za najlepšo žensko na svetu, se je pred kratkim pojavila na rdeči preprogi ob zaključku filmskega festivala v Cannesu. S svojimi očarljivimi oblinami je vse prisotne pustila brez sape. Za to posebno priložnost je izbrala oprijeto rjavo obleko z drznimi izrezi, zdaj pa je s fotografijo, ki jo je delila na družbenem omrežju Instagram, dokazala, da je odlično videti, tudi kadar ne nosi ličil. 

Pozirala je v spodnjem perilu in svojim sledilcem pod objavo sporočila, da jo je brez ličil fotografirala prijateljica, ki jo je prepričala, naj pozira v naravni različici. Poteza je bila očitno prava, saj so jo sledilci zasuli s komplimenti in večina se jih strinja, da je brez ličil še lepša.

Madalina se je rodila v Romuniji, pri 15 letih se je preselila v Italijo, da bi delala kot manekenka. Danes je izjemno priljubljena, njena kariera pa je dobila nov zagon, ko ji je uspelo dobiti vlogo ob Lady Gaga v filmu House of Gucci, kjer igra mlado Sofio Loren. Vlogo je dobila prav zato, ker je neverjetno podobna slavni igralki.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Spomnimo, italijanski mediji so jo poimenovali moderna Sofia Loren, zapisali pa so tudi, da je imela več lepotnih operacij, da bi bila podobna slavni igralki. Madalina je mama deklici, ki jo je dobila v zvezi z romunskim poslovnežem Matthewom Stratanom. Težave v zvezi so se menda začele, ko se je rodila njuna hčerka, povzročala pa jih je lepotica, ki se je nenehno pritoževala svojemu partnerju. Madalina je razkrila, da je glede svojega videza še vedno negotova, a mnogi menijo, da je zaskrbljena brez razloga.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke