Zadovoljna.si
Fehtarji

Narodna

Fehtarji podirajo rekorde

Zadovoljna.si
15. 12. 2023 11.07
0

Ob koncu leta, ko je pred štirimi fanti z imenom Fehtarji božični koncert na Gospodarskem razstavišču, lahko brez dvoma rečemo, da so Fehtarji v letošnjem letu podirali rekord za rekordom. S harmoniko so razvneli Zrće, stopili na oder Stožic, igrali dobrodelno, razprodali prizorišče za prizoriščem in nanizali kar nekaj hitov. Bliža se veliki finale letošnjega leta, še zdaleč pa to ne pomeni, da v naslednjem letu od njih ne moremo pričakovati novih velikih projektov in novih rekordov.

Fehtarji so v zadnjih dveh tednih izdali kar tri priredbe. "Sedaj so zunaj prav vsi trije videospoti in komaj čakamo, da vse tri nove "fehtarske" priredbe zaigramo še v živo," povedo nagajivi fantje.

Fehtarji: 'Publika čuti, da se na odru zabavamo'
Preberi še
Fehtarji: 'Publika čuti, da se na odru zabavamo'

Tretja priredba z naslovom Napačna zveza

Priredbi Vrtnar in Lažem ti ljubica smo že spoznali, zdaj pa je tu Napačna zveza.

"Fehtarji se vračamo v nostalgični čas telefonskih pogovorov, fiksnih govorilnic in stacionarnih telefonov. Vznemirjenje je doseglo vrhunec, ko si ob večerih zavrtel številko, se izognil javljanju njenega očeta in zaslišal glas svoje punce. Ampak če si namesto 66 zavrtel 69, se je hitro zgodila ... Napačna zveza. Predstavljamo vam priredbo skladbe Napačna zveza, ki jo je v originalu izvajal ansambel Bobri," o novi priredbi povedo Fehtarji, ki ne skrivajo navdušenja ob prihajajočem božičnem žuru leta. 

"Obiskovalcem bomo pričarali zimsko glasbeno pravljico in zabavo do jutranjih ur. Obljubljamo vam veliko svetlobnih in drugih efektov, ogromno presenečenj in najboljše slovenske zimske komade," še dodajo.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Retrogradni Merkur bo najbolj vplival na ta znamenja
Preberi še
Retrogradni Merkur bo najbolj vplival na ta znamenja
Čez dan učiteljica v šoli, čez noč DJ-ka
Preberi še
Čez dan učiteljica v šoli, čez noč DJ-ka

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413