Zadovoljna.si
Veseli svatje

Narodna

Veseli svatje bodo kmalu praznovali 20 let delovanja

Zadovoljna.si
24. 05. 2024 13.16
0

Vsem zelo dobro poznan ansambel Veseli svatje predstavlja svojo novo polko Zame premlad. Ta pesem prinaša svež veter v svet narodnozabavne glasbe in opisuje tematiko, ki je mnogim blizu: simpatijo med dvema osebama, ki sta starostno precej oddaljeni. Sporoča, da leta nikoli niso ovira za pravo in iskreno ljubezen.

"Svatje počasi vstopamo v 20. leto delovanja. Zdi se nam, da je to skoraj nemogoče, saj je odnos med nami še vedno tako živ kot na začetku našega ustvarjanja. Pomembno se nam zdi, da nas in našo glasbo publika tako dobro sprejema. Po 20 letih ustvarjanja lahko rečemo, da smo nase zelo ponosni, hkrati pa se veselimo vseh projektov, ki še prihajajo, saj nam na srečo energije in zagona še ne manjka," povedo.

Veseli svatje
Veseli svatjeFOTO: PR BAJTA

"Na svojih nastopih srečujemo vse vrste generacij, tako mlade kot tiste malo starejše," še povedo Veseli svatje in dodajo: "Poskočne polke so naša hišna specialiteta."

Kraljičina najljubša snaha zamenjala Kate Middleton
Preberi še
Kraljičina najljubša snaha zamenjala Kate Middleton

"Največkrat zagotovo zaigramo pesem Ne dam ti svojega srca, saj jo občinstvo zares na glas prepeva skupaj z nami. Ta občutek je nepopisen in to je zagotovo razlog, da jo zaigramo najraje. Verjamemo, da tako v glasbi kot v življenju obstaja kemija. Le-ta se najbolj kaže na naših nastopih, kjer ustvarjamo posebno vez med glasbeniki in našo zvesto publiko," ponosno razložijo Veseli svatje.

Veseli svatje
Veseli svatjeFOTO: PR BAJTA

"Zares lepo mi je pri srcu, ko vidim, kako naša glasba oziroma nasploh narodnozabavna glasba, združuje ljudi različnih starosti," pa še za konec doda pevka Anita Kadenšek

Njune kraljeve obveznosti so odpovedane, kaj se dogaja?
Preberi še
Njune kraljeve obveznosti so odpovedane, kaj se dogaja?

Njihovo novo polko z naslovom Zame premlad in videospot si lahko ogledate spodaj.

Veseli svatje
Veseli svatjeFOTO: PR BAJTA
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471