Zadovoljna.si
Fantje se tudi strinjajo, da velja rek, da Primorci radi pridejo na sneg.

Narodna

Zvita feltna: 'Ene izmed boljših zabav se zgodijo na snegu'

Zadovoljna.si
01. 02. 2024 11.23
0

Skupina Zvita Feltna je ob premieri novega Après-ski komada na smučišče Krvavec privabila ogromno znanih Slovencev!

Skupina Zvita Feltna je na smučišču Krvavec premierno zaigrala svojo novo pesem pred znanimi Slovenci in ljubitelji belih strmin. 

Zvito Feltno so med drugim podprli številni znani Slovenci kot so Jože Potrebuješ, Aleš Bartol, Ines Erbus, Dejan Dogaja, Jaka Peterka, Damjan Murko in drugi. Podprl pa jih je tudi direktor in lastnik RTC Krvavec Janez Janša. 

10 najbolj gledanih serij preteklega leta
Preberi še
10 najbolj gledanih serij preteklega leta

"Krvavec že dolgo ni več samo smučišče, ampak je veliko več, in ta multiplikativen učinek, ki ga smučišče lahko da, se kaže tudi v tem, da z veseljem gostimo izvrstne glasbenike. Mislim, da jim je pot odprta v svet in da gre njihova glasbena pot samo še navzgor," je dejal Janša in se glasbenikom zahvalil, da so Krvavec izbrali za promocijo in snemanje videospota novega komada. 

Zvita feltna
Zvita feltnaFOTO: Arhiv izvajalca

"Naša največja uspešnica Gin in tonik je poletna skladba in nasploh se dobro počutimo v poletnih ritmih, a tokrat smo sceno obrnili na glavo in sedaj vam končno predstavljamo nov après-ski komad z naslovom Mater je mraz. Prepričani smo namreč, da se ene izmed boljših zabav zgodijo prav na snegu. Ko smo dober teden nazaj na Krvavcu snemali videospot, je bil res mraz. Termometer je kazal kar -17 stopinj Celzija, ampak smo na srečo ob sebi imeli simpatične plesalke, ob katerih smo na mraz pozabili. Verjamemo, da bodo tudi poslušalci pozabili na hladnejše temperature, ko si bodo zavrteli našo ta novo," povedo fantje iz skupine Zvita Feltna.

Se spomnite Tine iz Sanjskega moškega? To je njen mož!
Preberi še
Se spomnite Tine iz Sanjskega moškega? To je njen mož!

Vsi člani skupine so ljubitelji športa, največja navdušenca belih strmin pa sta Blaž in Matic, ki sta tudi učitelja smučanja. "Oba z Blažem kar nekaj časa preživiva na snegu, ampak zadnja leta vse smučarske dni posvetim učenju smučanja in si premalo časa na smučeh vzamem zase," pove bobnar skupine Matic Leban in doda: "Med drugim imam tudi licenco za reševalca na smučišču in ratrakista. Tudi moja psička Maggie, ki je stara eno leto, je pes reševalec."

Pri snemanju spota so Zvita Feltna tokrat sodelovali z ekipo Neo Visuals, skupno pa je to za Zvito Feltno že devetnajsti videospot. Videospot so posneli na smučišču Krvavec, v videospotu pa sta se jima pridružili tudi dve dekleti iz šova Sanjski moški

"Gondola v dolino nas je čakala še dve uri po zaprtju smučišča, ker smo čakali na sončni zahod in lahko rečemo, da je bilo vredno, ker so kadri res čudoviti. Žičničarji, hvala," še povedo.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Vnuk Slavka Avsenika znova presenetil
Preberi še
Vnuk Slavka Avsenika znova presenetil
Ansambel Saša Avsenika v svet pošilja novo polko z naslovom 'Sanjajo dekleta'
Preberi še
Ansambel Saša Avsenika v svet pošilja novo polko z naslovom 'Sanjajo dekleta'

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375