Zadovoljna.si
Natalija

Trači

Natalija presenetila s korenito spremembo

Su.S.
25. 01. 2019 12.43
2

Voditeljica resničnostnega šova Kmetija, Natalija Bratkovič je po končanem snemanju presenetila s spremembo svojega videza. Zanimalo nas je, ali temu morebiti botruje kakšna sprememba v njenem življenju.

Natalija Bratkovič, ki se po koncu šova posveča delu na Radiu City in vodenju različnih prireditev, je pred kratkim presenetila s korenito spremembo, poslovila se je od svojih čudovitih dolgih kodrov. Seveda ne povsem, so pa njeni lasje krajši za vsaj 15 centimetrov. Morda ste pomislili, da temu botruje večja sprememba v njenem življenju, a razlog je v resnici povsem praktične narave.

Natalija Gros ob Roku spet žari
Preberi še
Natalija Gros ob Roku spet žari
Natalija s prepoznavnimi kodrimi, le da so občutno krajši.
Natalija s prepoznavnimi kodrimi, le da so občutno krajši. FOTO: osebni arhiv

Natalija: "Vem, da velja prepričanje, da bi naj ženske s krajšanjem las, oziroma spremembo pričeske, pustile za sabo ‘staro življenje’ zaradi takšnih in drugačnih dogodkov, najpogosteje naj bi se to zgodilo ob koncu zveze, a vendar pri meni ne gre za to. Moj frizer Matevž Firšt me postriže vsakič, ko se zaključi resničnostni šov Kmetija. Gledalci in gledalke so zagotovo opazili, da imam za vsako oddajo drugačno pričesko, kar za lase v mojem primeru pomeni umivanje vsak dan, izpostavljanje visoki temperaturi, denimo pri ravnanju las in dodatnem kodranju las, preparatom, kot so laki, geli, pudri za lase in drugo, in dodatkom. Lasje se uničijo, za kodraste lase pa še posebej velja, da so že v osnovi bolj suhi, krepasti in rezultat ob koncu sezone je takšen kot je: uničen las. Ampak to zame ne predstavlja nič hujšega. Res je, da me pri srcu stisne, še najbolj, ko Matevž vzame v roke škarje in reče: "Zdaj pa gre zares." Potem slišim samo zvok, kako jih odreže in kriza je mimo."

'Tudi strah je bil prisoten v smislu, kaj pa, če se mi res zgodi vse najslabše?'
Preberi še
'Tudi strah je bil prisoten v smislu, kaj pa, če se mi res zgodi vse najslabše?'

Vsi, ki Natalijo spremljajo na družbenih omrežjih, pa tudi njeni najdražji, so bili nad spremembo navdušeni. Natalija: "Odzivi ljudi so me res presenetili, ker je to precej velika sprememba, sploh za tiste, meni najbližje. Med slednjimi je tudi Dejan (op. Natalijin partner Dejan Vajs), ki pa je bil čisto navdušen. Najprej sem mu poslala fotografije, v katero smer z Matevžem razmišljava in Dejanova reakcija je bila: "Kratko, ampak če ne poskusiš, ne veš." Ko me je videl, je bil navdušen, reakcija pa čisto moška: "Uau! Kot da imam novo punco." (smeh)"

Natalija s krajšimi lasmi, brez kodrov
Natalija s krajšimi lasmi, brez kodrovFOTO: osebni arhiv

A krajši lasje niso bili edina sprememba, s katero je Natalija presenetila vse, ki jo spremljajo ali poznajo. Natalija: "Prvi teden sem sicer imela ravne lase, potem sem, ker so mi ljudje na Facebooku pisali in me spraševali, kaj se je zgodilo z mojimi kodri, poskusila to krajšo frizuro še s kodri. Vsak lahko presodi zase, katera različica mi bolj pristaja." In zagotovo se boste strinjali, da takšni lepotici, kot je Natalija, pristaja prav vse.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493