Zadovoljna.si
Jennifer Aniston in Justin Theroux

Trači

Ne živita več skupaj!

J.V.
18. 12. 2017 08.40
15

Jennifer Aniston in Justin Theroux sta se pred dvema letoma sprehodila do oltarja, zdaj pa menda že preživljata zakonsko krizo. Če je verjeti poročanju ameriških medijev, zvezdnika menda že nekaj časa živita ločeno.

Kaj se dogaja v zakonu Jennifer Aniston in Justina Therouxa, je vprašanje, ki si ga te dni zastavljajo svetovni mediji. Govori se, da naj bi slavni par že nekaj časa  živel ločeno – Jennifer v Los Angelesu, Justin pa v New Yorku in Montrealu. Je na vidiku še ena ločitev?

Prijatelji slavne igralke so prepričani, da Jennifer ne bo prenesla še ene ločitve, ki pa je vedno bolj verjetna. Spomnimo, Jennifer in Justin sta postala par leta 2011, po večletni zaroki pa se leta 2015 končno sprehodila do oltarja. 

Kdaj točno so se začele njune zakonske težave, ni znano, a glede na to, da že nekaj časa menda živita ločeno, očitno niso novost. Medtem ko je Jennifer ostala v sončnem Los Angelesu, je Justin razpet med Montrealom in New Yorkom. Njun zakon naj bi načele govorice o njegovi nezvestobi in stalne govorice, da je Jen 'končno' noseča. "Kot da je greh biti ženska ali par brez otroka," je pred časom dejala zvezdnica.

"Ne želi, da bi propadel tudi ta zakon, saj se boji tega, da bi se morala postarati sama, a zdi se, da ni najboljša pri sklepanju kompromisov," je dejal neznani vir.

Jennifer Aniston in Justin Theroux
Jennifer Aniston in Justin TherouxFOTO: AP
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478